ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Ο.Δ.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, που δίνετε καθημερινά τη μάχη και που προσπαθείτε να διαδώσετε παντού το μήνυμα του κόμματός μας:

-Μήνυμα αλήθειας.

-Μήνυμα ελπίδας.

-Μήνυμα Νίκης για τις εκλογές που έρχονται.

  • Ό,τι κι αν λέγεται, ό,τι κι αν γράφεται , τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βλέπουν την πόρτα εξόδου από την κυβέρνηση.
  • Στις εκλογές που έρχονται, ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να ξεμπερδέψει μια για πάντα, από αυτούς που τον οδήγησαν στην ταπείνωση, στη φτώχια και στην παρακμή.
  • Από τη μεριά μου, το γνωρίζετε όλοι, δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Επιδίωξή μου είναι, μέσα από θεσμικό μου ρόλο που εσείς μου εμπιστευτήκατε,  να διεκδικώ και να συγκρούομαι όταν χρειαστεί για τον τόπο μας.
  • Είναι πολλές οι φορές που συναντάω μπροστά μου μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Και μάλιστα επιθέσεις ενορχηστρωμένες των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που επιχειρούν να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια. Αντιλαμβάνεστε ότι οι επιθέσεις αυτές, είναι επιθέσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες όσο προχωράμε προς τις εκλογές θα γίνονται πιο έντονες.
  • ΣΥΡΙΖΑ και  ΑΝΕΛ θα χρησιμοποιήσουν, οποιοδήποτε μέσο για να παραμείνουν στην εξουσία. Και ειδικά στη Λευκάδα, θα κάνουν, και ήδη κάνουν, ό,τι μπορούν για να αποδυναμώσουν τη δύναμη  της Νέας Δημοκρατίας στο νησί.
  • Γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί της σε όλη την Ελλάδα, και στην περιφέρειά μας, πιστεύουν ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα, θα μπορέσουν και πάλι με ψεύτικες υποσχέσεις και πουλώντας ξανά «ελπίδα» να εξαπατήσουν το λαό.
  • Κανείς από εμάς δεν θα τους ακολουθήσει. Ενωμένοι όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να αποκτήσει η Ελλάδα,

– μια κυβέρνηση που της αξίζει,

-μια κυβέρνηση που θα αφουγκράζεται την κοινωνία ,

– που θα παλεύει για τα προβλήματα της καθημερινότητας,

-που δεν θα υπερφορολογεί τον αέρα που αναπνέουμε και

-που δεν θα προσπαθεί να βρει λύση με συσσίτια και μοιράζοντας ψίχουλα λες και είμαστε ζητιάνοι.

-Μια κυβέρνηση που στόχο θα έχει την ανάπτυξη και όχι τα πρόσκαιρα οφέλη και την κοροϊδία.

– που θα εκπροσωπεί όλους τους πολίτες και θα λέει αλήθειες.

Και αυτή είναι μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.