Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ = 2-0

Δεύτερη νίκη σε διάστημα πέντε ημερών πέτυχε ο Τηλυκράτης, ο οποίος μετά τον Σκουφά Κομποτίου ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Παραποτάμου, δείχνοντας ότι διέγραψε οριστικά από το μυαλό του την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Αμφίλοχο. Οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες στο 2-0 που τους έδωσε το τέταρτο τρίποντο από την αρχή της σεζόν, σε ένα ματς που η εξέλιξή του ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε να… ζοριστούν για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Τηλυκράτης μπήκε στο ματς αγχωμένος εξαιτίας της εξέλιξης που είχε το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του, ενώ οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά δεν έδειξαν διάθεση να κλειστούν. Το γκολ του Ιασωνίδη στο 13ο λεπτό οδήγησε σε αλλαγή της εικόνας που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο 10λεπτο, ενώ άμεσα ο Τηλυκράτης πήρε την πρωτοβουλία και άγγιξε σε μία ακόμα περίπτωση το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τον Τηλυκράτη, γεγονός που απλοποίησε το έργο του. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στο υπέρ τους σκορ, ωστόσο, πότε ο Πάντος και πότε το κακό τελείωμα δεν επέτρεψαν να γίνει το 3-0.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

12′ Ο Περιστέρης σούταρε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

13′ Ο Φέτσης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Ιασωνίδης με γυριστή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 1-0 (φωτό αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα).

38′ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Τηλυκράτη, ολοκληρώθηκε με σουτ του Γκίκα που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Πάντος με το πόδι.

42′ Σουτ του Καλογερή κατέληξε άουτ.

48′ Κεφαλιά του Ιασωνίδη σε εκτέλεση φάουλ του Πανταζή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Καραγκούνη και κατέληξε κόρνερ.

51′ Με βολέ του Φέτση έξω από την περιοχή διαμορφώθηκε το 2-0.

89′ Σουτ του Μπαλογιάννη, ο Πάντος έδιωξε σε κόρνερ.

90’+ Νέο σουτ του Μπαλογιάννη, ο Πάντος μπλόκαρε δύσκολα.

Φέτσης (Νο18) και Ιασωνίδης, οι δύο σκόρερ του Τηλυκράτη, πανηγυρίζουν

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (76′ Κτενάς), Περιστέρης (52′ Γ. Καταγής), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (80′ Γεωργάκης), Γκίκα, Καλογέρης (69′ Μπαλογιάννης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Σ. Σωτηρίου): Πάντος, Σουλιώτης (70′ Κάσο), Πανταζής, Α. Μήτσελος, Σ. Μήτσελος, Μπάρκας, Γιαννάκος, Παπανδρέου (62′ Καλέσης), Γκόλιας (81′ Παπαδόπουλος), Γιάκης (62′ Νάκος), Διαμάντης.