Το σκάνδαλο με τα επιθέματα φαίνεται πως αγγίζει Πανελλαδικά πολλούς γιατρούς. Και όπως όλα δείχνουν αναμένουμε ακόμα πολλές αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα.

Η Λευκάδα δεν είναι συνηθισμένη να πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους αποκαλύψεις. Άμεση ήταν η κινητοποίηση να στηριχθεί ο γιατρός που κατηγορείται για «Παράνομη συνταγογράφηση κατά συρροή (όπως αυτή αναφέρεται στην έκθεση των ελεγκτών του ΕΟΠΥΥ). Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και «Ομάδα υποστήριξης» στο Facebook!  Η κλασσική στρατηγική που ακολουθείται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Στόχος τα πολλά θετικά σχόλια, τα πολλά like με την ελπίδα να βοηθηθεί… Αυτό ήταν αναμενόμενο να γίνει, αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο είναι η απουσία στήριξης παραγόντων που μέχρι πρότινος διατηρούσαν και καλλιεργούσαν άριστες σχέσεις και με το γιατρό και με το περιβάλλον του. Που είναι όλοι οι συνοδοιπόροι, που είναι αυτοί που έχουν ευεργετηθεί τα μέγιστα και τώρα στρέφονται κατά τον ευεργέτη τους;  Μα τέτοια αχαριστία; Μα τα κάνεις αυτά τα πράγματα;   Όσο για την προσπάθεια να αναγάγουν την όλη ιστορία σε πολίτικο διωγμό, άνευ σχολιασμού…

Θα αναρωτηθούμε όμως τι συμβαίνει και με τον κατά τ’ άλλα λαλίστατο τοπικό ΣΥΡΙΖΑ… Ενώ μέχρι πρότινος δεν έχαναν ευκαιρία να σχολιάζουν και να βγάζουν ανακοινώσεις για τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Λευκάδας που έτσι είναι και το σωστό, τώρα που βάλλεται το Νοσοκομείο, τώρα που στερείται έναν από τους καλύτερους γιατρούς,  τώρα που το Υπουργείο τα βγάζει όλα στο φως, που θέλει να τιμωρήσει όσους έχουν λειτουργήσει εις βάρος του ΕΣΥ, ο ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκάδα, έως τώρα τουλάχιστον, κάνει τουμπεκί!  Και για να είμαστε δίκαιοι, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλοι πολιτικοί παράγοντες που νοιάζονται για το Νοσοκομείο και την ομαλή λειτουργία του.

Έλα όμως που τελικά δεν κάνουν όλοι την πάπια… Ο πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Λευκάδας στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Λευκάδας, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Γεωργάκης σχολίασε το σκάνδαλο με τα Νοσοκομειακά Επιθέματα στο Νοσοκομείο Λευκάδας στο facebook και μάλιστα καλεί πρώτα τον ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας, τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και αρκετούς άλλους  να πάρουν θέση για το Νοσοκομείο Λευκάδας!

Γεώργιος Γεωργάκης

Ένα σχόλιο για το σκάνδαλο με τα Νοσοκομειακά Επιθέματα στο Νοσοκομείο Λευκάδας:
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας Βησσαρίων Μίχας,με απόφασή του, έστειλε σε αργία (αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων) τον γιατρό Αθανάσιο Καραγιάννη χειρουργό του Nοσοκομείου.
Η αιτία: Παράνομη συνταγογράφηση κατά συρροή (όπως αυτή αναφέρεται στην έκθεση των ελεγκτών του ΕΟΠΥΥ).
Πρέπει να δώσουμε την υποστήριξή μας στον Διοικητή του Νοσοκομείου για την απόφασή του αυτή. Δεν είναι μικρό πράγμα να φέρνεις στην επιφάνεια τέτοια σκάνδαλα.
Ενώ έχουν περάσει τόσες ημέρες από την δημοσίευση της απόφασης κανείς δεν έχει πάρει θέση και κυρίως οι παράγοντες της δημόσιας ζωής της Λευκάδας.
Λοιπόν, τα κόμματα απαιτείται να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας που είναι και κυβέρνηση.
Ο Δήμαρχος Λευκάδας, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Λευκάδας
Όλοι αυτοί μαζί και ο πρώην βουλευτής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Γρηγόρης είχαν συνεργαστεί και εκλέχτηκε ο Καραγιάννης στο Δ. Σ. του Ιατρικού Συλλόγου κόντρα σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά έγινε και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.
Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας να πάρει θέση. Γιατί το μόνο που ξέρει μέχρι τώρα είναι να καταγγέλλει γενικόλογα την κυβέρνηση.
Και ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.