Λίγες εβδομάδες έχουν απομείνει για μικρούς και μεγάλους να ξεκουραστούν, ήδη όμως οι σκέψεις έχουν αρχίσει να περιστρέφονται γύρω από τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν φέτος τα παιδιά μας. Οι γονείς  θα ερευνήσουν και θα αξιολογήσουν συλλόγους και προσφορές, βεβαίως και χρειάζεται εντατική έρευνα πριν αποφασίσουν σε ποιο σύλλογο θα εμπιστευτούν τα παιδιά τους.

Πολλοί είναι οι γονείς που θέλουν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το Taekwon-Do. Η ανοδική πορεία, αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και πολλά διεθνή meeting έχουν οδηγήσει τον Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέα Λευκάδας να πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των γονέων και των παιδιών. Και όχι μόνο αυτό, από φέτος θα λειτουργήσει και νέο τμήμα!

ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ!

Στο κτήριο της παλαιάς πυροσβεστικής στην σπασμένη βρύση –επαρχιακή οδός Λευκάδας Νυδριού θα μεταφερθεί φέτος ο Ευκλέας Λευκάδας. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν στον παλιό χώρο και θα συνεχίσουν σύντομα στο νέο κτήριο. Για τις ακριβείς ημερομηνίες θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, το πιο πιθανό είναι να γίνει η μετακόμιση αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου. Ο νέος χώρος θα προσφέρει ακόμα καλύτερες συνθήκες εξάσκησης για τα παιδιά και τους προπονητές! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον σύλλογο, χαρούμενος και πραγματικά ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη δηλώνει και ο ιδρυτής και προπονητής Στάθης Καββαδίας:

“Η καινούργια αθλητική σεζόν θα βρει τον Ευκλέα Λευκάδας σε νέα στέγη. Ο Σύλλογός μας θα αλλάξει έδρα και θα μεταφερθεί στην επαρχιακή οδό Λευκάδας-Ντδρίου στην περιοχή σπασμένη βρύση. Οι αθλητές του συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται σε ένα παλάτι 350τμ το οποίο θα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές σε θέμα χώρου και εξοπλισμού στην Δυτική Ελλάδα έτσι ώστε η δουλειά μας πάνω στους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές να γίνεται όλο και καλύτερη.  Μαζί μας θα βρίσκεται και Α.Ο Άτλας Kick Box με τον οποίο θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα.
Οι προπονήσεις και οι εγγραφές για τον σύλλογο μας θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 και σύντομα μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνει και η μεταφορά στον καινούργιο μας χώρο”

Το Σεπτέμβριο 2011 ιδρύθηκε ο Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας, ανήκει στους πιο δραστήριους αθλητικούς συλλόγους στην Λευκάδα και έκτοτε η προσφορά του όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα ολοένα και αυξάνεται. Διδάσκονται Taekwon-Do (παραδοσιακό-ολυμπιακό), φυσική κατάσταση, αυτοάμυνα, αγωνιστικό, θεωρία-φιλοσοφία.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΥΚΛΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ – Ο Α.Γ.Α TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ!

Άλλη μια πολύ θετική εξέλιξη για τον σύλλογο που αποδεικνύει την ανοδική πορεία. Από φέτος και συγκεκριμένα από αρχές Οκτωβρίου θα λειτουργήσει τμήμα ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ  ΝΥΔΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ KOGOJ MELANIA KANGOO CLUB ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΛΥΧΟΥ-ΝΥΔΡΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΛΑΚΙ. ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-19:15 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΕΣ 17:00-18:15.
Με αφορμή την έναρξη εγγραφών μαθημάτων στις 05 Σεπτεμβρίου 2017 στην Λευκάδα να θυμίσουμε κάποια στοιχεία που αφορούν το άθλημα, τον σύλλογο αλλά και τον ιδρυτή και προπονητή Στάθη Καββαδία, ο οποίος μας έδωσε τις σημαντικές πληροφορίες:

Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί να μάθει Taekwon-Do;

Δεν υπάρχουν ηλικίες. Εξαρτάται από το  πόσο προχωρημένο είναι ένα παιδί στην αντίληψη όπως βέβαια καθοριστικό ρόλο παίζει και η σωματική κατάσταση.  Στατιστικά από την δική μου εμπειρία από 5 χρονών και πάνω είναι καλά να ξεκινήσει ένα παιδί αφού το θέλει. Έχω δει σε άλλους συλλόγους να έχουν μέσα παιδάκια 3 και 4 χρονών. Αυτό είναι λάθος για μένα.

Τι να προσέξουν οι γονείς;

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα τα χρόνια μπορώ να σας πω ότι δεν επιλεγούμε με βάση αν ο σύλλογος είναι κοντά στο σπίτι μας, ούτε με το αν μας βολεύουν οι ώρες ή αν είναι εκεί ο κολλητός μας, ούτε ανάλογα την βιτρίνα που μπορεί να έχει ο κάθε σύλλογος. Επίσης δεν επιλεγούμε έναν σύλλογο λόγω των πτυχίων που έχει κρεμάσει στο τοίχο, διότι σήμερα και αυτά αγοράζονται  από την Ομοσπονδία που έχει ενταχθεί ο καθένας.

Οι γονείς θα πρέπει να ενημερωθούν πρωτίστως για τους εκπαιδευτές. Από που έχουν τις βάσεις τους, πού και πώς πήραν τα πτυχία τους. Σε πόσες εκδηλώσεις έχουν συμμετάσχει; Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι γονείς οφείλουν πριν γράψουν τα παιδιά τους σε οποιοδήποτε σύλλογο να κάνουν έρευνα. Μιλάμε για τα παιδιά μας, για την σωματική και πνευματική τους υγεία, πιστεύω ότι αξίζει να αφιερώσουν οι γονείς χρόνο σε αυτό.

Επίσης πιστεύω ότι την πρώτη εβδομάδα ο γονέας θα πρέπει να είναι στο χώρο όπου το παιδί του κάνει την προπόνηση και να παρακολουθεί την διδασκαλία. Το επαναλαμβάνω να μην κρίνουν από τα χαρτιά στο τοίχο, ούτε με βάση τα μετάλλια να γίνεται η επιλογή. Υπάρχει και το Internet, ας κάνουν εκεί την έρευνά τους να δουν ποιος είναι αυτός που θα μάθει στο παιδί τους την πολεμική τέχνη. Να αξιολογήσουν τον εκπαιδευτή για την προσφορά του, για τα σεμινάρια και γενικότερα το έργο του συλλόγου.

Τι διδάσκεται στον Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέα Λευκάδας:

Διδάσκουμε τις βασικές αρχές που διέπουν τον αθλητισμό. Βάζουμε φρένο στην παρόρμηση που φυσιολογικά υπάρχει  μέσα στα νέα παιδιά. Είμαστε εκεί να τα μάθουμε πώς να σέβονται τον απέναντι τους και να χρησιμοποιούν σωστά την τέχνη που μαθαίνουν. Τα παιδιά μαθαίνουν  να χρησιμοποιούν  τα χέρια και τα πόδια τους σαν όπλα. Για αυτό είμαι τρομερά αυστηρώς πάνω στις χειρονομίες. Ούτε καν στο παιχνίδι πάνω δεν το επιτρέπω. Ένα χτύπημα μπορεί να κάνει μεγάλη ζημία στην ηλικία τους. Αυτό το τονίζουμε συνέχεια. Οι βασική αρχή είναι να μάθουμε να έχουμε υπομονή και επίμονη.

TAEKWONDO ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Αξίζει επίσης άλλη μια φορά να αναφερθούμε στα εθελοντικά σεμινάρια αυτοάμυνας στα σώματα ασφαλείας όπως επίσης  και στα μαθήματα Taekwondo στα παιδιά με ειδικές ανάγκες που γίνονται στο σύλλογό σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ!

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά θα ξεκίνησαν στις 05 Σεπτεμβρίου 2017.  Ο σύλλογος προσφέρει μια εβδομάδα δωρεάν εξάσκηση ώστε τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, να δουν αν τους αρέσει. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε αγώνες. Το πιο σημαντικό είναι ότι με το Taekwon-Do εκπαιδεύεις το σώμα και το μυαλό σου. Τα παιδία μένουν μακριά από πράγματα που τους κάνουν κακό. Μαθαίνουν να προσέχουν την διατροφή τους, την υγεία και το σώμα τους.

Το παιδί θα πάρει τις βάσεις του αθλήματος και από εκεί και πέρα όποια παιδιά έχουν όρεξη θα συνεχίσουν. Εγώ δεν πιστεύω τόσο πολύ στο ταλέντο, πιστεύω στην εργατικότητα δηλώνει ο προπονητής Στάθης Καββαδίας. Όταν αγαπήσεις την πολεμική τέχνη και είσαι διατεθειμένος να εργαστείς  θα έχεις την ευκαιρία μέσα από τον Ευκλέα να κατακτήσεις  και τα μετάλλια σου, όπως το έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια.

Εμείς να ευχηθούμε και φέτος καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά στο σύλλογο Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας και Νυδριού!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Αξίζει να παρουσιάσουμε άλλη μια φορά τις επιτυχίες που καταγράφει σε προσωπικό επίπεδο ο ιδρυτής και προπονητής  του Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέα Λευκάδας Στάθης Καββαδίας.

Όπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές παίζει καθοριστικό ρόλο η πορεία ενός προπονητή στον οποίο εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους. Κρίνοντας από το βιογραφικό του ο Στάθης Καββαδίας έχει αποδείξει ότι είναι ένας πραγματικά μεγάλος αθλητής στον τόπο μας. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία έχει καταφέρει να κατακτήσει σημαντικά μετάλλια και διακρίσεις με αποτέλεσμα και ο Α.Γ.Α TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ να ακολουθεί σε επιτυχίες τον ιδρυτή και προπονητή του.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.                              1

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ  . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. GRE—6-1004 6ΟΥ DAN ΣΤΟ TAEKWON DO ITF ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. IIC 10832 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ TAEKWON-DO   ΚΑΙ  ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.C30383  ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΤU.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ  ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 1919 2ου  DAN KICK BOXING ΤΗΣ ΠΟΚ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΑΠΟ 15/11/2015 ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ  ΤΕΧΝΩΝ  Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΔΟΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο.Π.Τ  

ΤΕΛΟΣ   ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.   6276    ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ  ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.EB 34740 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ  TAE KWON DO  ΤΟ 1990 ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟ MASTER   ΣΟΛΔΑΤΟ ΆΓΓΕΛΟ 7Ο DAN, ΟΠΟΥ ΕΞΑΣΚΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ITF  ΣΤΟ ΚΙΚ ΜΠΟΞ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ WTF .ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ  ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ .

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ-    ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

-2 Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2002 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

-2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΘΗΝΑΣ.

– 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 85KGR    ΤΗΝ 13&14/05/2006.

– 4Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΩΣ 82KG      ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ 2008.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ TAE KWON DO ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ     ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΝ 26/10/2008.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟ UMAG ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΑΠΟ 25-30/05/2009, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΩΣ 80KGR ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ TUL ΣΤΟ 4Ο DAN.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

       ΕΩΣ 82KGR. ΑΠΟ 01-08/07/2010. 

-3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ATHENS CHALLENGE TO 2012 AΘΗΝΑ. (LIGHT CONTACT).

-3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΝ 13-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013.

– 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ 2011, ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ & 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ TUL ΣΤΟ 4Ο DAN.

-2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΚ  ΤΗΝ 13,14,/12/2014 ΑΘΗΝΑ.             

-1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ OPEN ZEUS ΣΤΟ LOW KICK ΚΑΙ 2Η ΣΤΟ LIGHT CONTACT ΤΗΝ 15/03//2014 ΑΘΗΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ  ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ KICK BOX ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΚ ΤΗΣ ΕΟΜΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Τ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ATHENS CHALLENGE.

-ΠΤΥΧΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

1) 03/02/2008 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GRAND MASTER TRAN TRIEU QUAN 8 DAN.

 2) 19/06/2009 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ TAE KWON DO, GRAND MASTER CHOI JUNG HWA 9Ο DAN.

4) ΤΟ 2010, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ MASTER  KALARAGA  NESTOR 8Ο DAN.

5) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2010.

6) 09-11/07/2011 ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤAE KWON DO, ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ  ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.

7)27/04/2013 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ   ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ TAE KWON DO, GRAND MASTER CHOI JUNG HWA 9Ο DAN.

11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΤΗΣ ΠΟΚ ΜΕ ΤΟ TOMAZ BARADA ΤΗΝ 16-17/01/2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

12) ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΓΡ 1019 ΠTYXIOY MASTER CLASS ΤΗΝ 19-20/11/2016 ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.

14) ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 3 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ 2011, 2012, 2014 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LEFKAS OPEN 1 TO 2015 KAI TOY LEFKAS OPEN 2 TO 2016 ΚΑΙ LEFKAS OPEN III 2017.

15) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΤΟ 2015 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ 2016 ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3Ο DAN

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

-ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΝ  ΑΓΑ TAEKWON DO  ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON-DO  ΜΟ -370  ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 4631/08-10-2014  ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  KICK BOX ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ TAEKWON-DO ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

– ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ  ΤΟΝ   ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON DO CHOI JUNG  HWA ,

– ΤΟ 10Ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΠΟΥ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ.

ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 15/12/2013 ΜΕ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ 2 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ 2011,2012,2013 ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ  ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ TAEKWON –DO ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 12 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΩΝ ΤΑ 5 ΧΡΥΣΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ 03/08/2014 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Τ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ LIGTH CONTACT  ΚΑΙ FULL LOW KICK ΣΕ RING ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.

Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Κ ΤΗΝ 23,13,14/12/2014 ΟΠΟΥ ΜΕ 11 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ SEMI CONTACT, LIGTH

CONTACT ΚΑΙ LIGTH LOW ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ 26 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΩΝ ΤΑ 4 ΧΡΥΣΑ.

-ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ATHENS CHALLENGE 31/01-01/02/2015 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ TAEKWON-DO ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 2 ΧΡΥΣΑ, 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

LEFKAS OPEN Ι ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 60 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 56 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ.

13Ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ.ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 6 ΧΑΛΚΙΝΑ.

  1. ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ : 2 ΧΡΥΣΑ , 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.
  2. ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ: 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.
  3. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: 1 ΧΡΥΣΟ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΚ 6-7-8/11/2015 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΝ 22/11/2015 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 19 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 7 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΚ ΤΗΝ 16/17/01/2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ TOMAZ BARADA.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ATHENS CHALLENGE ΤΗΝ 06/02/2016 ΜΕ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ.

-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ LEFKAS OPEN II ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2 ΧΩΡΩΝ Κ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ:20 ΧΡΥΣΑ 22 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 28 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 5 ΧΡΥΣΑ 3  ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ .

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ BRIGHTON ΑΓΓΛΙΑΣ 26-31/07/2016 ΜΕ 1 ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

-04-05/11/2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 2 ΧΡΥΣΑ , 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-26/11/2016 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕ 18 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ  45 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 10 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΙΑ.

-ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ATHENS CHALLENGE 04/02/2017 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 7 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 6 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 4 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

-ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΜΗ 24-25-26/02/2017 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ ΤΟΥΛ ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

LEFKAS OPEN III ΛΕΥΚΑΔΑ 29-30/04/2017 ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO, LIGHT CONTAKT, KICK LIGHT , POINT FIGHTING ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 36 ΧΡΥΣΑ 31 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 30 ΧΑΛΚΙΝΑ 55 ΑΘΛΗΤΕΣ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΟΠΑΙΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ 02-10/09/2017.