Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Τηλυκράτη για το δεύτερο ματς που θα δώσει σε διάστημα οκτώ ημερών με αντίπαλο τον Διαγόρας Σεβαστής. Ο αγώνας του Κυπέλλου που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, πέρα από την πρόκριση έδωσε στην ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά ενόψει της δεύτερης “μάχης”, αυτής για την 6η του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο αντίπαλος του λευκαδίτικης ομάδας προέρχεται από ένα σερί πέντε νικών σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, στοιχείο που από μόνο του αρκεί για να προσφέρει κίνητρο στους γηπεδούχους. “Αντιμετωπίζουμε τον έναν εκ των δύο πρωτοπόρων, γεγονός που σημαίνει ότι μία νίκη θα δώσει ένα διαφορετικό κύρος στην ομάδα” σημείωσε ο Ανδρέας Παντζιαράς, που εξέφρασε την αισιοδοξία του για δεύτερη νίκη σε διάστημα λίγων ημερών επί της ομάδας της Πιερίας.

Οι δύο προπονητές που προσπάθησαν να “κρύψουν” στοιχεία της ομάδας τους στο περασμένο ματς, αυτή την φορά αναμένεται να ρίξουν στην “μάχη” όλα τα όπλα που διαθέτουν. Ο μεν γηπεδούχος με μοναδικό στόχο να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα, ο δε φιλοξενούμενος για να διατηρηθεί στο ρετιρέ. Ο Ανδρέας Παντζιαράς σχεδιάζει τα πλάνα του χωρίς τους Τσελάι και Καλογερή, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο επίσης τραυματίας Βρεττός. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα 15.00′).

Ο αντίπαλος

Ο Διαγοράς έχει έδρα το χωριό Σεβαστή του Νομού Πιερίας. Πέρυσι στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και στις τάξεις του διαθέτει μεταξύ άλλων τον πολύπειρο επιθετικό Μίμη Μπενίσκο και τον επίσης έμπειρο τερματοφύλακα Αποστόλη Ίτσιο. Μέχρι στιγμής αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος στον β’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.