Στο Μόντρεαλ η μόδα έρχεται αργά, έρχεται με δόσεις και είναι πολύ συντηρητική. Ακόμη και οι μεγάλοι οίκοι μόδας δεν τολμούν να απλωθούν σε περισσότερα κομμάτια απο τα κλασικά.

Γι αυτό οι μπουτίκ στην πόλη δεν έχουν πνεύμα, δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν φαντασία. Και αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, με αποτέλεσμα να μην πείθουν τη γυναίκα που θέλει να τολμήσει και να πρωτοτυπήσει στην εμφάνισή της.

Ωστόσο, φωτεινή εξαίρεση αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια Ελληνίδα, η Angelica που με την μπουτίκ ρούχων Tres Chic στον ωραίο δρόμο της Laurier προσφέρει διαφορετική άποψη στη μόδα, πρωτοτυπώντας και προσκαλώντας τη γυναίκα να δοκιμάσει όμορφα, καλορραμμένα και πρωτότυπα ρούχα.

Οπως μου εξήγησε η Αντζέλικα Κιόνη, το είχε μέσα της με τη μόδα, καθώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι με μητέρα που ήταν μοδίστρα. Υστερα, ο δρόμος της την πήγε στην Ιταλία, όπου εκτέθηκε στην ευρύτερη πρωτοτυπία και φαντασία  της γυναικείας περιβολής.

Η Αντζέλικα έχει δυό μπουτίκ στη Laurier, μία με υπέροχα βραδυνά φορέματα, καλοδουλεμένα και σικάτα.

Και μια νέα μπουτίκ στην οποία έχει φέρει μοναδικά κομμάτια καθημερινής χρήσης, που φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ και προορίζονται για την εργαζόμενη γυναίκα.

Προσωπικά, εντυπωσιάσθηκα απο τις επιλογές της Ανζτέλικας τόσο στις βραδυνές τουαλέτες, όσο και στα ρούχα της καθημερινής χρήσης.

Χαίρομαι να βλέπω τη μόδα να ξεφεύγει και να προχωράει στο Μόντρεαλ, προπάντων στα χέρια μιας δυναμικής και ευφάνταστης Ελληνίδας. Μπράβο!

Angelica Tres Chic,(Casual Chic) Prêt-à-Porter
1060, av. Laurier O, Outremont, QC H2V 2K8, 514.274.3074
pretaporter@tcstyling.com

  • Angelica Tres Chic Evening/Soirée
    1069 av. Laurier O, #2, Outremont, QC H2V 2L2, 514274.3078

hello@tcstyling.com

Η βραδυνή συλλογή