Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Νικιάνας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΝΙΚΙΑΝΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Έκτατη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Νικιάνας για εξέταση-συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

Απολογισμός του μέχρι σήμερα έργου
Προοπτικές – Μελλοντικές Δράσεις
Ερωτήσεις – Προτάσεις-προοπτικές για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου
Η παρουσία όλων κατά την παρούσα περίοδο κρίνεται ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την 15η Μαρτίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Μανωλίτσης

SΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
& ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΝΙΚΙΑΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6 ΦΕΒ. 15

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 15 στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου IONIAN BLUE έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του.

Την κοπή τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλικιάς Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικητάκης Μάρκος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Λευκάδος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης.

Παρέστησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βερύκιος Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος κ. Φίλιππας Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος
Βουλευτής κ. Καββαδάς Αθανάσιος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Εύα Κατωπόδη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Λευκάδος κ. Ράπτης Ιωάννης, ο Διοικητής του τμήματος Τροχαίας Λευκάδος κ. Κατωπόδης, Πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων καθώς και πλήθος κόσμου τόσον από την περιοχή της Νικιάνας αλλά και της Λευκάδας ευρύτερα.

Η ατμόσφαιρα σε μια κατάμεστη Αίθουσα ήταν ιδιαίτερα εορταστική, και όλοι ευχήθηκαν και συνεχάρησαν τον Σύλλογο για την μέχρι τώρα θετική παρουσία του απευθύνοντας παραινέσεις για την συνέχιση του έργου του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Μανωλίτσης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 22 χλμ που οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Σύλλογος στις 2 Νοε. 14 στην περιοχή Νικιάνας – ΣΚΑΡΩΝ, και του οποίου στιγμιότυπα προβλήθηκαν σε Βίντεο, φροντίδας κ. Νίκου Καββαδά.

Ο Σύλλογος, τιμής ένεκεν, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους φορείς αλλά και σε επιχειρήσεις που με τον τρόπο τους στήριξαν τον παραπάνω Αγώνα.

Επίσης χορήγησε Βεβαιώσεις Εθελοντικής προσφοράς σε όσους εθελοντές του Αγώνα, προτίθενται να τις χρησιμοποιήσουν ως στοιχείο μοριοδότησης.

Στους εθελοντές επίσης έγινε η κλήρωση 3 δώρων (TABLET) προσφοράς των Καταστημάτων «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και «TECHNOSHOP» ΤΟΥ Κ. Σολδάτου Κώστα.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και:

– Το Ξενοδοχείο IONIAN BLUE για την δωρεάν διάθεση της αίθουσας και τις διάφορες διευκολύνσεις
– Το Εργαστήριο Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» για την δωρεάν προσφορά της πίτας.
– Το πρατήριο άρτου ΜΠΑΡΚΑ Γ. – ΣΟΥΝΔΙΑ Δ.
– Το πρατήριο άρτου ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΟΦΙΑΣ
– Την Εταιρεία ΚΑΦΕ HOUSE BRAND
Τέλος έγινε η κοπή της πίτας και τα φλουριά κέρδισαν ο κ. Γαζής Νίκος και η Στέλλα Μαντζανά

Για το Δ. Σ.
O Πρόεδρος
Αντώνης Μανωλίτσης