Το LEFKADAWEB αποτελεί μια νέα πρόταση στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας για την Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή. Οι Δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας μας θα σας ενημερώνουν αξιόπιστα και αντικειμενικά για τα σημαντικά γεγονότα που εξελίσσονται στην Λευκάδα, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Ήπειρος – Δυτική Ελλάδα αλλά και  σε όλο το κόσμο.

Καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα μας και μέσα από την διαδικτυακή τηλεόραση θα σας παρουσιάζουμε μαζί με αξιόλογους ανθρώπους που μοιραζόμαστε την αγάπη για τη δουλειά μας τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως επίσης και θέματα που αφορούν στην ιστορία μας, στον πολιτισμό και στο περιβάλλον μας.

Σας θέλουμε αρωγό σε αυτή την νέα πρόταση, να είστε τα μάτια και τα αυτιά μας σε κάθε σημείο του τόπου μας, ώστε να μπορούμε με τον πιο αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο να αναδεικνύουμε όλα τα θέματα που μας αφορούν και να προτείνουμε ή και να βρίσκουμε λύσεις.

Στόχος μας είναι  να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Για εμάς μετράει η δική σας άποψη γι’ αυτό και σας θέλουμε διπλά μας με τις ερωτήσεις, τις επισημάνσεις, την κριτική και τις προτάσεις σας.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί το LEFKADAWEBMEDIA, καθώς και το LEFKADAWEBTV – STUDIO.  Ιδιαίτερα την interface-team, τον Βασίλη Μπάλτσα, την Μυρσίνη Τσίγκου, την Καίτη Κακαβούλη και τον Γιώργο Δευτεραίο. Επίσης ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου την Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη, την Ιωάννα Λιβιτσάνου, την ΜarSclair, την Σοφία Λάζαρη και  όλο το LWEBTEAM, με το οποίο από τώρα και πέρα θα σας παρουσιάζουμε THE OTHER SITE OF NEWS!

Η δημοσιογραφική ομάδα  του LEFKADAWEB σας καλωσορίζει σε έναν  κόσμο  όπου η ενημέρωση είναι στο επίκεντρο.

Ιδιοκτησία: Κατερίνα Μεσσήνη
Αρχισυντάκτης: Κατερίνα Μεσσήνη
Email: lefkadawebmedia@gmail.com
Διεύθυνση: Γολέμη & Λευκάτα 27 Λευκάδα 31100, Ελλάδα
Τηλέφωνo: 6972294479