Συνάδελφοι, εκ μέρους του Σωματείου μας σας καλούμε όλους να κάνετε τις αιτήσεις όλοι για το επίδομα ειδικού σκοπού. Οι αιτήσεις λαμβάνουν χώρα μέχρι και τις 25/11.

Όσοι έκαναν την μονομερή αίτηση για τον Οκτώβριο ημερομηνία απόλυσης θεωρείται η 1η Νοεμβρίου, επομένως όλοι οι συνάδελφοι που είναι δικαιούχοι αυτομάτως θα μπουν στο Ταμείο Ανεργίας από 01/11/2020.

Όσοι έχουν κάνει ήδη αίτηση για το ταμείο ανεργίας θα πληρωθούν κανονικά και τον Οκτώβριο και θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία από 01/11/2020.

Τέλος όσοι έχουν ήδη πληρωθεί από τον ΟΑΕΔ θα σταματήσει η διαδικασία, θα πληρωθούν τον Οκτώβριο και μετά θα γίνει συμψηφισμός στην επόμενη δόση του Ταμείου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να παραταθεί κι άλλο η αποζημίωση ειδικού σκοπού αλλά και να μην παρακρατηθεί η δόση του ταμείου ανεργίας σε όσους την έχουν πάρει.

Επισυνάπτεται, συνάδελφοι, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

  1. Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) και αίτηση για το ταμείο ανεργίας από 01/11/2020 και μετά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜMΕΝΟΙ.
  2. Όσοι έκαναν αίτηση για το επίδομα ειδικού σκοπού (534€) αλλά είχαν απολυθεί 30/09/2020 και είχαν ήδη κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας και έκδοση κάρτα ανεργίας που εκδόθηκε με ημερομηνία λύσης εργασιακής σχέσης 30/09/2020 ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ και αντιστοίχως θα απορριφθεί η συνδεόμενη με το δελτίο αυτό επιδότηση τακτικής ανεργίας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΔΤ

Επομένως όσοι ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο ανεργίας με ημερομηνία απόλυσης την 31/10/2020.

  1. Όσοι έκαναν αίτηση για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (534€) και έκαναν και αίτηση για το επίδομα ανεργίας και ήδη έχουν πληρωθεί θα συμψηφιστεί με την επόμενη δόση του ΟΑΕΔ όταν ξεκινήσει κανονικά να επιδοτούνται εκ νέου από τον ΟΑΕΔ.

Σας καλούμε όλους να έρθετε σε επαφή με το Σωματείο!

Υπερασπιζόμαστε τη ζωή και τα δικαιώματα μας!

Στις 26 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, email: som.xen.ep.lefk@gmail.com                                                                                          6940883833            ergatlef@gmail.com