Την 28Η Οκτωβρίου του 1940 ο Ελληνικός  Λαός είπε το μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς που προσπάθησαν να επιβουλευτούν  την Εθνική μας κυριαρχία και να μας στερήσουν την Ελευθερία.

Τιμούμε τους  Ήρωες του έπους του 1940 που με τους αγώνες και  τις θυσίες τους διαφύλαξαν όχι μόνο την πατρίδα μας ελεύθερη και δημοκρατική αλλά και την Ευρώπη .

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα εκείνο έχοντας να αντιμετωπίσουμε τις ιστορικές προκλήσεις της εποχής όπως την επιβουλή της εδαφικής μας κυριαρχίας , την αντιμετώπιση της πανδημίας και την ανόρθωση της χώρας μας σε πνευματικό , κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο .

Η σημερινή Κυβέρνηση σήμερα οικοδομεί με σιγουριά το αύριο  και το μέλλον της Ελλάδας και σηκώνει περήφανα την Ελληνική σημαία που μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας βεβαιώνοντας και αποδεικνύοντας   ότι πράττει το σωστό προς όφελος όλων  αλλά και των μελλοντικών γενεών .

Όπως και εκείνοι τότε έτσι και εμείς τώρα είμαστε  ενωμένοι και έτοιμοι να συνεχίσουμε με αξίες όπως η φιλοπατρία , η αλληλεγγύη ,  ο αλτρουισμός και η υπευθυνότητα  .

Χρόνια πολλά .  Ζήτω η Ελλάδα . Ζήτω το Έθνος .

Δ.Ε.Ε.Π  Λευκάδας της  Νέας  Δημοκρατίας.