Ροζ έγινε η ξύλινη γέφυρα!

Ο Φιλανθρωπικος Σύλλογος ΦΑΡΟΣ σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας τιμούν φετος τον συμβολικό, πανευρωπαϊκό αγώνα ενάντια στον καρκινο του μαστού και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου) η ξυλινη γεφυρα -σύμβολο πια της πόλης μας- στη δυτική παραλία, φωταγωγήθηκε ροζ.

Στόχος μας η διάδοση του μηνύματος πως ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να είναι εδώ, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία κορωνοϊού, και οι ασθενείς με καρκίνο μαστού χρειάζονται τη στήριξη μας τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Η συμβολική φωταγώγηση της ξύλινης γέφυρας αποτελεί, επίσης, μια υπενθύμιση σε κάθε γυναίκα -και όχι μόνο- για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αλλα και ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης οτι με τακτικό έλεγχο και έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται με επιτυχία.
Μήνυμά μας: Μάθε,Πρόλαβε, Αντιμετώπισε, ΖΗΣΕ!!

Ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους το καφέ ΚΑΡΜΑ και το βιβλιοχαρτοπωλειο ΧΑΡΤΙΝΟ και φυσικά το Δήμο Λευκάδας που βρίσκεται πάντα αρωγός στις δράσεις μας!

Για το ΔΣ του ΦΑΡΟΥ,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευαγγελία Φραγκούλη
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Σοφία Ασπρογέρακα-Αργύρη