Με τοποθέτησή του στην έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. Λευκάδας την 25/9/2020, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Παράταξης “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” Κων/νος Δρακονταειδής δήλωσε ότι αποσύρεται η εμπιστοσύνη της Παράταξης στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στ. Ρόκκο.

Ο Κ. Δρακονταειδής κατήγγειλε ότι ο κ. Ρόκκος, ως πρόεδρος του Δ.Σ., δεν έχει πράξει το ελάχιστο εδώ και 6 μήνες και δεν έχει υλοποιήσει τις αποφάσεις που είχαν παρθεί, σχετικά με την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με την περιβόητη και απαράδεκτη φράση “γαμ@ το μ@@@ί της μάνας τους” που εκστομίστηκε, κατά την διάρκεια τοποθέτησής του, από αιρετό σε συνεδρίαση του Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη τον προηγούμενο Απρίλιο!

Ανέφερε ότι η καλή διάθεση, η υπομονή και η εμπιστοσύνη της Παράταξης έχουν πλέον εξαντληθεί, τονίζοντας και τις ευθύνες του δημάρχου Λευκάδας κ. Χ. Καλού,   ο οποίος από τη θεσμική του θέση δεν παρακολούθησε και δεν φρόντισε σε καμία περίπτωση για την υλοποίηση των αποφάσεων που είχαν παρθεί, όπως είχε υποχρέωση.

Τέλος δήλωσε ότι η Δημοτική Παράταξη “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να θεωρηθεί μέρος του προβλήματος ή ότι ανέχεται ή καλύπτει παρόμοιες εκφυλιστικές καταστάσεις και μεθοδεύσεις, αναφέροντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες εκ μέρους της γι’ αυτή την απαράδεκτη στάση και λειτουργία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό που μάλλον ο ίδιος δεν επιθυμεί, δηλαδή η αποκάλυψη της αλήθειας.

Λευκάδα, 26/9/2020

Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»