Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Λευκάδας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λευκάδας στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λευκάδας πρόκειται να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα νέα  προγράμματα:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΣΕ ΩΡΕΣ

1 Βασικά Ιταλικά Α1 50

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας, από 16/09/2020.

Τηλ. : 2645360620, 2645360524

Ταχ. Διεύθυνση: Διοικητήριο Λευκάδας 

Η έναρξη των ανωτέρω τμημάτων προβλέπεται να πραγματοποιηθεί από τις αρχές Οκτωβρίου 2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με επόμενο Δελτίο Τύπου θα ανακοινωθούν και νέα προγράμματα.   

Αίτηση Συμμετοχής Εκπαιδευόμενου