ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ενημερώσει τους φίλους και τα μέλη της καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται για την πορεία και την κατάσταση του αρχαιότερου σωματείου της Λευκάδας ότι:

Η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδος μέσα στα 170 χρόνια της λειτουργίας της ουδέποτε σταμάτησε να δραστηριοποιείται. Εξαίρεση αποτελεί το διάστημα που διανύουμε τώρα ( Μάρτιος 2020 – Σεπτέμβριος 2020 ), κατά το οποίο βάσει των Κ.Υ.Α. που εκδίδονται από το Υπουργείου Πολιτισμού, παραμένουμε σε αναστολή λειτουργίας έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2020.

Υπακούοντας ευλαβικά στις οδηγίες του Κράτους κρατάμε την Φιλαρμονική μας κλειστή προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία των μουσικών – μαθητών – προσωπικού και Δ.Σ. της Φιλαρμονικής.

Με την αναστολή όμως της λειτουργίας της, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο μας και που τώρα γιγαντώνονται ( ΕΝΦΙΑ, ΦΟΡΟΙ, κ.λ.π.) λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν καθόλου έσοδα εδώ και 6 μήνες και προς ενημέρωση σας, είμαστε το μοναδικό σωματείο στο Νομό που έχει αυτά τα έξοδα.

Όλο αυτό το διάστημα σαν Δ.Σ. έχουμε έρθει σε επαφή και έχουμε στείλει και επιστολές για οικονομική βοήθεια σε όλους τους θεσμούς του νησιού μας και όχι μόνο και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Παρ’ όλα τα χρόνια προβλήματα συν του covid-19, η Φιλαρμονική μας πρέπει να παραμείνει ζωντανή ως ο πυλώνας του πολιτισμού της Λευκάδος.

Για το λόγο αυτό αναζητάμε συμμάχους στο έργο μας και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την Φιλαρμονική μας.

Η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδος για 170 συνεχόμενα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει και θα συνεχίσει και για τα επόμενα 170 χρόνια, κι αυτό θα γίνει όπως πάντα με την βοήθεια και την αρωγή όλων των Λευκαδιτών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας :  6909594226 & 6907706370

Από το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας