ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που εργάζονται συνολικά στον κλάδο του Τουρισμού στο νομό Λευκάδας και στην περιοχή πρώην επαρχίας Βόνιτσας για την κατάθεση αιτήσεων για το  ειδικό επίδομα των 534 € για τους εποχιακά εργαζόμενους στον κλάδο του μήνα Ιούνη.

Για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα υποβάλλουν αίτηση στην παρακάτω διεύθυνση:

https://supportemployees.services.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία- καταλύματα έχουν υποβάλει αίτηση στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η αίτηση τους. Πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην παραπάνω διεύθυνση ΑΜΕΣΑ, μέχρι τις 31 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Την αίτηση να την υποβάλλουν όλοι οι συνάδελφοι, και αυτοί που είχαν δικαίωμα επαναπρόσληψης αλλά και όσοι δεν είχαν τέτοιο δικαίωμα.

Για τους εργαζόμενους στον επισιτισμό οι αιτήσεις γίνονται κανονικά στην πλατφόρμα του ΟΑΕΔ.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός της κακής ενημέρωσης από το Υπουργείο που με τις οδηγίες που αφορούσαν τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία-καταλύματα που προσλήφθηκαν ή δεν επαναπροσλήφθηκαν οδήγησαν σε σύγχυση και μπέρδεμα για του που πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους. Η αίτηση αφορά το επίδομα του μήνα Ιούνη, τη στιγμή που χιλιάδες συνάδελφοί μας είναι χωρίς κανένα εισόδημα. Επίσης, αρκετοί που δεν δικαιούταν ούτε το επίδομα ανεργίας, ούτε και το ειδικό εποχιακό επίδομα, σήμερα δεν δικαιούνται καμία στήριξη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!

29-07-2020