Ο Βουλευτής Λευκάδας κ.Θανάσης Καββαδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μία ανάρτησή μου, που είχε ως στόχο μόνο να ενημερώσει τους πολίτες της Λευκάδας για την πορεία του έργου στους Εγκρεμνούς, στάθηκε αφορμή για να δεχτώ μια αήθη και φθηνή, από κάθε πλευρά και άποψη, επίθεση.

Δεν συνηθίζω να απαντώ στις προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι. Δεν σκοπεύω να μετέχω σε πεδία φτηνής αντιπαράθεσης, σε καυγάδες που στήνουν κάποιοι για να αποκτήσουν λόγο ύπαρξης. Ωστόσο δεν μπορώ να μείνω και σιωπηλός.

Έχω μια ισχυρή, ειλικρινή και κυρίως καθαρή σχέση με τους συμπατριώτες μου, δεν πρόκειται να την κυλήσω στη λάσπη, όπως θέλουν κάποιοι.

Από το 2015 που είμαι Βουλευτής Λευκάδας μπορώ να κοιτάζω όλους τους συμπατριώτες μου στα μάτια. Τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση ανέδειξα προβλήματα, κατέθεσα προτάσεις, έδωσα μάχες για να ακούγεται δυνατά και καθαρά η φωνή της Λευκάδας. Τον τελευταίο χρόνο, ως κυβερνητικός βουλευτής, συνέβαλα στο να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που παρέμεναν άλυτα για χρόνια.

Οι τρεις νομοθετικές ρυθμίσεις που άνοιξαν το δρόμο για να γίνει η μεγάλη επένδυση στο Βλυχό και ο χαρακτηρισμός της ως στρατηγικής από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, η νομοθετική ρύθμιση που απομακρύνει τον εφιάλτη των σκουπιδιών από τη Λευκάδα, η παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου στο Δήμο για 50 χρόνια και η συνεχής διεκδίκηση και η δρομολόγηση, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, της υλοποίησης των έργων των οδικών αξόνων, είναι κάποια από αυτά.

Η διαφορά είναι ότι  μιλώ με έργα και πράξεις, ενώ κάποιοι περιορίζονται στα λόγια.

Η διαφορά είναι ότι  έχω μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Λευκάδας που ανανεώθηκε και έγινε πιο δυνατή ενώ κάποιοι άλλοι αποδοκιμάστηκαν με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Η διαφορά είναι ότι δεν διαχωρίζω και δεν διχάζω τους πολίτες της Λευκάδας ενώ κάποιοι άλλοι τρέφονται από διχαστικές λογικές και αντιπαραθέσεις.

Το παραμύθι για τη Λευκάδα, την προηγούμενη περίοδο, είχε και δράκο αλλά είχε και κακό τέλος.

Η Λευκάδα όμως γύρισε σελίδα. Κοιτάζει και προχωρά μπροστά με έργα και πράξεις. Δεν θα ξανακοιτάξει ποτέ πίσω της.

Ο δικός μου στόχος είναι να είμαι αποτελεσματικός και χρήσιμος στους πολίτες και στον τόπο μου. Σε αυτούς λογοδοτώ, αυτοί με έκριναν και θα με κρίνουν ξανά.»