Ολοκληρώθηκε σήμερα (15/7/2020) από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας η δεύτερη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών διαβίωσης στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Συνολικά εξυπηρετήθηκαν 120 οικογένειες.

Από νωρίς το πρωί οι δικαιούχοι από την ευρύτερη περιοχή της πόλης της Λευκάδας (Λευκάδα, Φρυνί και Απόλπαινα) προσέρχονταν στο Διοικητήριο και παραλάμβαναν τα δεματά τους, ενώ ειδικά συνεργεία της Π.Ε. Λευκάδας έκαναν διανομή κατ’ οίκον για τους δικαιούχους που διαμένουν εκτός πόλεως.

«Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Ως νέα Περιφερειακή Αρχή, έχουμε πραγματοποιήσει ήδη δύο διανομές τροφίμων και υλικών ΤΕΒΑ, τη στιγμή που όλα τα προηγούμενα χρόνια το Πρόγραμμα ήταν ανενεργό, στερώντας από τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας πολύτιμη στήριξη.

Και αυτή η διανομή έγινε τηρώντας όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αλλά κυρίως χωρίς περιττή ταλαιπωρία για τους δικαιούχους, αφού όλοι τους είχαν έγκαιρη τηλεφωνική ενημέρωση, ενώ σε όσους διαμένουν εκτός της πόλης της Λευκάδας έγινε κατ’ οίκον διανομή με τα αυτοκίνητα της Π.Ε. Λευκάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Λευκάδας, που για ακόμα μια φορά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για την προετοιμασία και τη διανομή των δεμάτων στους δικαιούχους» ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της διανομής ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.