Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφια (και εγώ…) στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να μου προτείνει ο Γιάννης Λιβιτσάνος να συμπορευθούμε στο ψηφοδέλτιο με εκείνον ως επικεφαλής. Δε δίστασα ούτε δευτερόλεπτο όταν έμαθα ότι αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο Λευκάδας, καθώς είναι ένας οργανωτικός άνθρωπος , δε στηρίζεται φανερά ή μη από κανένα πολιτικό κόμμα, ακούει τις ιδέες που μπορεί να του προτείνει κάποιος και γενικότερα, είναι ένας άνθρωπος με πολύ ανοικτό μυαλό.

Πεποίθησή μου είναι, η συμμετοχή στα κοινά είναι προσφορά. Δε θέλω να με ψηφίσεις επειδή είμαι νέα (σε σχέση με άλλους). Δε θέλω να με ψηφίσεις απλά επειδή είμαστε συγγενείς ή κουμπάροι και νιώθεις ότι μου έχεις. Θέλω να με ψηφίσεις επειδή πιστεύεις ότι μπορώ να προσφέρω, επειδή πιστεύεις όχι μόνο στις ιδέες μου αλλά και στις ικανότητές μου.

Η συμμετοχή μου σε αυτές τις εκλογές είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να μοιραστώ τις απόψεις μου για το πώς πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν κάποια πολύ πράγματα  που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Δεν θα ήμουν ο εαυτός μου αν καθόμουν στο καναπέ μου και κατέκρινα τα κακώς κείμενα γιατί δεν βρίσκω κανένα νόημα σε αμπελοφιλοσοφίες!!!