Η Ιερά Μητρόπολή μας με πολλή χαρά γνωστοποιεί ότι το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, παρουσιάζουν  στο Φράγκικο Κάστρο της Αγίας Μαύρας (Λευκάδα), σε ένα μαγευτικό σκηνικό, την ξεχωριστή «ΒΑΒΕΛ» τους· μία μεγάλη συναυλία, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση και την ανακαίνιση των Εκκλησιαστικών Μαθητικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μητροπόλεώς μας «Η Φανερωμένη».

Στις Κατασκηνώσεις μας, κοντά στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος, και αυτό το καλοκαίρι φιλοξενούνται σε έξι περιόδους  περίπου τριακόσια παιδιά και νέοι από την Α΄ Δημοτικού μέχρι και φοιτητές, με την εθελοντική διακονία εξήντα νεαρών στελεχών.

Οι ωφέλειες από την Κατασκήνωση είναι πολλαπλές για τα παιδιά: Χαρά! Ψυχαγωγία! Αυτόνομη διαβίωση! Γνωριμία με την πρόταση ζωής της Εκκλησίας μας! Ζωή μέσα στη φύση! Ομαδικότητα!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους καλλιτέχνες και το κοινό της μεγάλης αυτής μουσικής εκδήλωσης, που θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους στη συνέχιση της λειτουργίας της Κατασκήνωσης και την ανακαίνιση των υποδομών της.

Σας περιμένουμε!

Σημείωση: Συνημμένα αποστέλλουμε το ενημερωτικό υλικό της συναυλίας.

 (Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως)

35χ50 μποφίλιου