Πριν από 55 χρόνια δημιουργήθηκε στη Λευκάδα το πρώτο ζαχαροπλαστείο “ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ”. Από το έτος αυτό και έως σήμερα η Εταιρεία ξεχωρίζει για την ποιότητα αλλά και τις καινοτόμες ιδέες της στο χώρο.

Με αφετηρία την ανάγκη για ένα Υγιεινό Σνακ σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργήθηκε, υπό την επιμέλεια επιστημονικής ομάδας Διατροφολόγων, η πρώτη Ελληνική Superfood Μπάρα από τη Wish, για να μας προσφέρει Φυσική Ενέργεια και Πλούσια Διατροφική Αξία!

Αυτές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν με πολύ μεγάλη επιτυχία στην διεθνή έκθεση για τον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής International Sweets and Biscuits Fair.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για τα γλυκά, ζαχαρωτά και μπισκότα! Στην International Sweets and Biscuits Fair ISM που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, 31 Ιανουαρίου–03 Φεβρουαρίου 2016 οι επαγγελματίες του χώρου παρουσιάζουν φρέσκιες ιδέες παρουσίασης των προϊόντων του κλάδου με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη χρήση σύγχρονων μεθόδων τεχνολογίας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Φιλοσοφία των Wish Βars στηρίζεται στην απλότητα & την αγνότητα των πρώτων υλών που βρίσκονται στη φύση: το Μέλι, τους Ξηρούς Καρπούς και τα Αποξηραμένα Φρούτα! Η ποιότητα, σε συνδυασμό με τη θρεπτική αξία των πρώτων υλών χωρίς την παρέμβαση της τεχνικής επεξεργασίας και της προσθήκης βλαβερών ουσιών όπως τα τεχνητά συντηρητικά και τη ζάχαρη είναι αυτό που κάνει την Superfood Μπάρα Wish να ξεχωρίζει.

Αξίζει να αναφερθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης για τα προϊόντα της εταιρείας «ΣΤΑΥΡΑΚΑ», την οποία επισκέφθηκαν πάνω από 37.000 επαγγελματίες του χώρου από 141 χώρες!