Ε ναι ! Κυκλοφόρησε η καινούρια αμερικάνικη Vogue του Αυγούστου που κλείνει το μάτι στο χειμώνα. Το αμερικάνικο περιοδικό παρουσιάζει τις διαφημιστικές καταχωρήσεις του χειμώνα για τους μεγάλους οίκους των ρούχων, των παπουτσιών και των τσαντών. Παρουσιάζει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της νέας εποχής, που μπαίνει σε χρώματα της γής και της γείωσης σε δροσερές θερμοkρασίες.

Παρατηρώ ότι η γούνα ως γιακάς και γενιά ως αξεσουάρ προτείνεται με έντονο τρόπο γι αυτό το φθνινόπωρο. Η παλιά φιλοζωίκή άποψη φαίνεται να έχει ξεπερασθεί σχεδόν εντελώς.

Βλέπω ότι τα παντελόνια με ελαφριά καμπάνα, οι ζακέτες με τα μεγάλα πέτα του 70 και τα πάλ χρώματα εναλλάσσονται με ρούχα σούπερ αφαιρετικά της γεωμετρικής λιτής γραμμής.

Τα φορέματα, τα ταγιέρ και τα παντελόνια της σεζόν είναι για κούκλες τύπου Μπάρμπι αλλά και για σοβαρές κυρίες των γραφείων και της επαγγελματικής αυστηρότητας.

Αγαπώ τη μόδα του χειμώνα γιατί είναι πιό πολύπλοκη, πιό απαιτητική, πιό σύνθετη και ευφάνταστη  όσον αφορά στα αξεσουάρ και γενικά στην ολοκλήρωση του λούκ.

Για τελευταίο αφήνω το εξώφυλλο όπου φιγουράρει η Νικόλ Κίντμαν, η θεά του στύλ, τότε και τώρα και πάντα!

Καλό Αύγουστο… Και απο Αύγουστο χειμώνα σύμφωνα με τη βίβλο της μόδας, την θρυλική Vogue!!!