Η συνεισφορά του στην κατάκτηση του τίτλου στην Β’ Εθνική ήταν τεράστια. Η Δόξα και μαζί της ο Βαγγέλης Σκλάβος άφησαν πίσω την Β’ Εθνική και προετοιμάζονται για την παρουσία τους σε ένα πιο ποιοτικό και σαφώς περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο αρχηγός της λευκαδίτικης ομάδας την περασμένη σεζόν, που γνωρίζει ότι στην Α2 δεν υπάρχουν εύκολα ματς, τονίζει ότι στο πρωτάθλημα αυτό δεν χωράνε προβλέψεις και ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο να γίνει και πάλι ο έκτος παίκτης της ομάδας. Παράλληλα επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ενώ αναφέρει ότι μέσω της καλής πορείας θα διαφημιστεί και το νησί. Η μίνι συνέντευξη του Βαγγέλη Σκλάβου στο lefkadaweb.gr έχει ως εξής:
“LWEB”: Από τα “αλώνια” της Β’ Εθνικής στα “σαλόνια” της Α2. Μια καινούργια σεζόν βρίσκεται στο ξεκίνημά της.
Απ.: Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε σε μια μόλις σεζόν να επιστρέψει στην Α2. Είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό που καταφέραμε, αλλά και γιατί θα λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.
“LWEB”: Την Α2 την ξέρεις καλά. Πως θα χαρακτήριζες το πρωτάθλημα αυτό;
Απ.: Η Α2 ανέκαθεν ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Το ίδιο πιστεύω θα είναι και φέτος. Πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει, έχουν γεμάτα ρόστερ, αρκετοί παίκτες από την Α1 βρίσκονται πλέον σε συλλόγους της Α2. Προβλέψεις βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε από τώρα, άλλωστε δεν έχουμε εικόνα των ομάδων, κάτι που συμβαίνει και για την Δόξα. Μετά την διεξαγωγή των φιλικών θα μπορούμε να έχουμε την πρώτη άποψη για τη δυναμικότητα κάθε ομάδας.
“LWEB”: Πέρυσι πολλά κρίθηκαν στην εμπειρία την δική σου και κάποιων άλλων συμπαικτών σου. Φέτος ποια στοιχεία θα μετρήσουν στον “μαραθώνιο”;
Απ.: Όσον αφορά εμάς, θα δώσουμε πάλι τον καλύτερό μας εαυτό για να έχει η ομάδα μια καλή σεζόν. Η διοίκηση συνέβαλε τα μέγιστα στην ενδυνάμωση της ομάδας, έκανε τις κινήσεις που έπρεπε, γιατί οι διαφορές του ενός πρωταθλήματος με το άλλο είναι τεράστιες. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία και πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή θα δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα.
“LWEB”: Το μήνυμά σου προς τον κόσμο που πέρυσι αγκάλιασε την προσπάθειά σας;
Απ.: Ο κόσμος πέρυσι αγκάλιασε την ομάδα και στα εντός έδρας ματς ήταν ο έκτος παίκτης μας. Νομίζω ότι φέτος θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικά τα παιχνίδια, γιατί είναι περισσότερο ανταγωνιστικές οι ομάδες. Και φέτος θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, στόχος μας είναι να μην μένει ούτε μία κενή θέση στο Κλειστό. Η ομάδα εκπροσωπεί ένα ολόκληρο νησί, το οποίο θέλουμε να διαφημίσουμε μέσα από την πορεία της ομάδας όσο γίνεται καλύτερα.