Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της Δόξας την φετινή σεζόν και παράλληλα αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα των διοικούντων και του προπονητή. Ο Νάτζι Χίμπερτ άφησε την Βαλτιμόρη, πέρασε τον Ατλαντικό και βρίσκεται στην Λευκάδα για να ενισχύσει την ομάδα της Δόξας στην προσπάθεια που θα κάνει για να πρωταγωνιστήσει στην Α2. Ο κοινοτικός παίκτης της λευκαδίτικης ομάδας στο περιθώριο της πρώτης συνάντησης μίλησε στο lefkadaweb.gr, παραχωρώντας έτσι τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Δόξας. Η μίνι συνέντευξη με τον Νάτζι Χίμπερτ (στην φωτό με τον Κανέλλο Γαρμπή) έχει ως εξής:
“LWEB”: Πως οδηγήθηκες στην απόφαση να είναι η Δόξα η πρώτη σου ομάδα στην Ευρώπη;
Απ.: Ο βασικός λόγος είναι η παρουσία της στην Α2 Κατηγορία. Έχω αντιληφθεί ότι η ομάδα έχει στόχους, που ο πρώτος είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Αισθάνομαι χαρούμενος που είμαι μέλος της Δόξας και θα συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια που θα κάνει.
“LWEB”: Βλέπεις την Δόξα ως ένα σκαλοπάτι για να ανέβεις στο πιο πάνω επίπεδο;
Απ.: Για την ώρα δεν με απασχολεί η επόμενη περίοδος. Πρώτο μου μέλημα είναι η φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε, σε αυτή είμαι συγκεντρωμένος και στο κατά πόσο θα μπορέσω να φανώ χρήσιμος στην ομάδα.
“LWEB”: Τι θέλεις να πετύχεις μέσα από το μπάσκετ;
Απ.: Το βασικό που θέλω είναι να συνεχίσω την προσπάθειά μου στο άθλημα, να μάθω πράγματα από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας που έχουν λάβει μέρος σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα και να πετύχουμε τους ομαδικούς στόχους.
“LWEB”: Είσαι πέντε ημέρες στην Λευκάδα, ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την πόλη και το νησί;
Απ.: Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα, η Λευκάδα είναι ένα όμορφο νησί, η πόλη επίσης είναι όμορφη, πιστεύω ότι έχω έρθει σε έναν παράδεισο.