Το φαβορί για την πρόκριση στην Β’ Φάση του Κυπέλλου ήταν ο Παλλευκάδιος. Η Καρυά είχε πρόθεση να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της, κάτι που κατάφερε για 70 λεπτά. Μεταξύ 71ου και 90ου λεπτού “μίλησε” η κούραση των γηπεδούχων και τα πνευμόνια των φιλοξενούμενων. Ο Παλλευκάδιος άσκησε πίεση με καλή κυκλοφορία μπάλας, ενώ η Καρυά προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ο Σ. Χαλκιόπουλος στο 27′ πέτυχε το 1-0 και στο 44′ ο Φωτεινός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γεωργάκης στο 54′ έδωσε προβάδισμα στον Παλλευκάδιο (1-2 με σουτ), ωστόσο ο Π. Χαλκιόπουλος με πλασέ στο 65′ διαμόρφωσε το 2-2. Η κατάσταση άρχιζε να ξεκαθαρίζει μετά το 70′, αφού στο 71′ ο Τσελάι και στο 77′ ο Καταγής πέτυχαν το 2-3 και 2-4 αντίστοιχα. Με βολέ του Γεωργάκη από σέντρα του Θεράπου στο 85′ έγινε το 2-5 και το τελικό 2-6 επιτεύχθηκε με σουτ έξω από την περιοχή του Χ. Ζ. Κοκόλη στο 89′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Φωτεινό και Φλούδα.
Διαιτητικό τρίο: Παπαδόπουλος, Γ. Λάζαρης, Γκούμας
ΚΑΡΥΑ (Π. Βαγενάς): Αραβανής, Χ. Σάντας, Κερασοβίτης, Γράψας, Βενέτης (62′ Μπήτας), Κατηφόρης (67′ Κορφιάτης), Γιαπλές, Π. Χαλκιόπουλος, Θ. Σάντας (50′ Παππάς), Σκέμπη, Σ. Χαλκιόπουλος.
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Ι Κοντογιώργης, Τσελάι, Περδικάρης (61′ Χ. Ζ. Κοκόλης), Κωστακιώτης (61′ Βλάχος), Καταγής, Φλούδας, Ορφανός, Φέτσης, Χ. Σ. Κοκόλης (61′ Θεράπος), Φωτεινός, Γεωργάκης.