ΩΡΩΠΟΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ=0-1

“Διπλό” πρόκρισης ήταν αυτό του Τηλυκράτη μέσα στον Ωρωπό, που ισοδυναμεί και με ψυχολογική ντόπα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η στεναχώρια από την ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ “ατσάλωσε” τους παίκτες του Θωμά Λιόλιου, που δεν ήθελαν να μείνουν πρόωρα εκτός Κυπέλλου. Η νίκη αυτή μέσα σε μια σκληρή έδρα, πρόκειται να αποτελέσει το καλύτερο… φάρμακο για την τόνωση της αυτοπεποίθησης των παικτών, κάτι που έχουν ανάγκη στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα μιας μεταβατικής σεζόν για την ομάδα που χρειάζεται τεράστια υπομονή και επιμονή.
Το γρήγορο γκολ του Καλογερή πέρα από το προβάδισμα που έδωσε στον Τηλυκράτη, βοήθησε τους φιλοξενούμενους να παίξουν με λιγότερο άγχος και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Ο Ωρωπός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να αυξήσει την πίεσή του προς την άμυνα του Τηλυκράτη, ωστόσο δεν πέτυχε το στόχο του και έμεινε μακριά από την περιοχή του Σκιαδά. Μετά το 70ο λεπτό, ο Τηλυκράτης ισορρόπησε και κατάφερε να επιτεθεί απειλώντας τον Λιάσκο. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το οποίο έστειλε τον Τηλυκράτη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, και τον Ωρωπό νωρίς νωρίς εκτός θεσμού.

wrwp-thl 3
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
3′ Ο Καλογερής με βολέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Λιάσκου σημειώνοντας το 0-1.
24′ Ο Χουλιάρας έδωσε στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, ο Θειακός όμως που βρίσκονταν σε ετοιμότητα απέτρεψε την ισοφάριση.
35′ Σουτ του Καλογερή, ο Λιάσκος έδιωξε σε κόρνερ.
50′ Ο Μπρούβας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
72′ Σουτ από τον Βρεττό, ο Λιάσκος απομάκρυνε σε κόρνερ.
88′ Ο Λιάσκος αντέδρασε σωστά σε προσπάθεια του Καλογερή και παραχώρησε κόρνερ.
Διαιτητικό τρίο: Ντίτσος, Κωνσταντίνου, Κούτρα.
ΩΡΩΠΟΣ (Ελ. Τρούλης): Α. Λιάσκος, Δ. Κάτσανος (63′ Ρ. Λιάσκος), Ριστάνης, Τρούλλης (90′ λ.τ. Νταλιάρδας), Τζόκας, Μπρούβας, Χουλιάρας, Τσιφλίδης, Λύγκουρης, Γ. Κοντογεώργος, Κροκίδας (87′ Κάππας)
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Θ. Λιόλιος): Σκιαδάς, Θειακός, Σ. Καταγής, Ρ. Λούζι, Α. Λούζι, Βρεττός, Περιστέρης (75′ Παππάς), Κτενάς, Παπαδόπουλος (76′ Σταματέλος), Αρ. Βλάχος, Καλογερής.

ΦΩΤΟ: Κώστας Κολιός