Η βράβευση του Έλληνα δημιουργού Τάσου Πέτσα στην Αμερική με Silver Global Music Award Outstanding Achievement στην Αμερική και το νέο του single «Isolated» με αφορμή την παγκόσμια καραντίνα που μπήκε στα καλύτερα τραγούδια της Ευρώπης.

Ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (aka Tasos P.) βραβεύτηκε τον Απρίλιο στην Αμερική για το άλμπουμ του «The Libra Sessions».

Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πέρσι τον Δεκέμβριο από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records, τόσο ψηφιακά όσο και σε CD, κέρδισε Silver Global Music Award-Outstanding Achievement.

Τα Global Music Awards είναι μία από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις, ακριβώς στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια, που στηρίζεται από το περιοδικό Billboard και από το βάθρο των νικητών έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής και κάτοχοι των βραβείων Grammy (http://www.globalmusicawards.com/)

Όσο για το άλμπουμ αυτό περιέχει  νέες αλλά και παλιότερες επιτυχίες του δημιουργού που ανέβηκαν σε υψηλές θέσεις τόσο στα Ελληνικά όσο και Βρετανικά charts τα τελευταία δύο χρόνια όπως τα Untitled, Bliss, BabyLove και Give High Love.

https://www.youtube.com/watch?v=5gZDrK7Mv2c

Παράλληλα τον Απρίλιο με αφορμή την παγκόσμια καραντίνα κυκλοφόρησε το 15ο digital single του με τίτλο  «Isolated». Πρόκειται για ένα instrumental ηλεκτρονικό μελαγχολικό track διάρκειας 5 λεπτών, σαφώς επηρεασμένο από την παγκόσμια καραντίνα που περάσαμε τους προηγούμενους δύο μήνες λόγω της πανδημίας.

Το τραγούδι έχει ήδη μπει στα 30 καλύτερα τραγούδια της Ελλάδας σε επίσημες πωλήσεις, airplay ραδιοφωνικές μεταδόσεις και streaming play σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Τσαρτ ( https://www.euro200.net/)

https://www.youtube.com/watch?v=dtgeywmJTPk