Μέσα στο δυσάρεστο κλίμα των ημερών, μια κίνηση έχει αρχίσει σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι το hashtag #your συν το εκάστοτε μέρος. Στη περίπτωση μας δηλαδή,  #yourLefkada.  Στην Ελλάδα ήδη γίνεται από το νομό Χίου με μεγάλη επιτυχία καθώς σε λίγες μέρες έγιναν 1.3 εκατ. αλληλεπιδράσεις με το δικό τους hashtag, κάνοντας τον προορισμό τους viral παγκοσμίως.

Το hashtag #yourLefkada σε καλεί να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία, να δείξεις τι είναι για σένα η Λευκάδα. Είναι μια ερημική παραλία? Είναι ένα πιάτο φαγητό? Είναι ένα δέντρο που σου φάνηκε εντυπωσιακό? ’Η μήπως είναι ένα κρασί με φίλους? Ότι και να είναι, σε καλούμε να το μοιραστείς μαζί μας, μαζί με όσους κάθονται σε ένα σπίτι και ονειρεύονται διακοπές, όταν τελειώσει όλο αυτό το παγκόσμιο χάος.
Ας δώσουμε μια γεύση σε όλους , ας τους προκαλέσουμε και ας τους προσκαλέσουμε να αποκτήσουν κ αυτοί #yourLefkada αναμνήσεις!

Η Λευκάδα αποτελούσε και πάντα θα αποτελεί ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό για όλους . Η προσπάθεια αυτή χρειάζεται τη βοήθεια των Λευκαδιτών αλλά και των δεκάδων χιλιάδων φίλων του νησιού παγκοσμίως. Καλούμε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να γίνουν μέλη στη δημόσια ομάδα #yourLefkada στο Facebook. Να προσκαλέσουν φίλους και γνωστούς, να δημοσιεύσουν και να κοινοποιήσουν παράλληλα την σελίδα. Ο σκοπός είναι να γίνει viral , να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, να γεμίσει το διαδίκτυο εικόνες του νησιού. Δουλεύουμε όλοι μαζί για το μέλλον του νησιού, για το δικό μας μέλλον.
Για τον προορισμό Λευκάδα.
#yourLefkada