Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ.
Το επόμενο διάστημα η συμβολή ΟΛΩΝ στον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 είναι αποφασιστικής σημασίας για την προστασία της υγείας όλων μας και ιδιαίτερα  των συγχωριανών μας όπου στην πλειοψηφία τους ανήκουν σε ευπαθείς  ομάδες.
Κατά τη διάρκεια ισχύος των έκτακτων μέτρων Μένουνε Σπίτι αλλά κανείς να μην νιώθει απομονωμένος και μόνος του.
Συμβάλλουμε στο βαθμό που μπορούμε και σε απόλυτη συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού μας Σπύρο Φατούρου όπου είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία όσο και με της δομές του δήμου Λευκάδος.
Ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία η μέσω διαδικτύου για την ηθική και υλική συμπαράσταση στους συγχωριανούς μας όπου αυτή χρειάζεται, τα τηλέφωνα μας είναι στην διάθεση των συγχωριανών μας σε ότι χρειαστούν.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτή η ενέργεια του συλλόγου μας γίνετε  υποστηρικτικά και όχι παρακάμπτοντας τις αρμόδιες δομές της Περιφέρειας ή του Δήμου Λευκάδος.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας σε όλους τους εργαζόμενους των κλάδων ιατρικού, νοσηλευτικού, εργαστηριακού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς και στης δομές του Δήμου Λευκάδος όπως καθαριότητας και βοήθεια στο σπίτι που δίνουν καθημερινά ακούραστα τη μάχη με την πανδημία, σε βάρος των αντοχών τους και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Τέλος καλούμε κάθε συγχωριανό μας να σεβαστεί τις αυστηρές οδηγίες προφύλαξης και υγιεινής και να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του εκτός αν υφίσταται πολύ σοβαρός λόγος.
Ας μην ξεχνάμε ότι από τη στάση του καθένα μας διακυβεύονται πλήθος ανθρώπινες ζωές.
Καλή δύναμη σε όλους!
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πρόεδρος Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας: 6932853690
Αντιπρόεδρος Φατουρος Σπύρος: 6945221747.
Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας.