Στη Βουλή υποδέχθηκε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς τις Λευκαδίτισσες πρωταθλήτριες Κορίνα Πολίτη και Γεωργία Ζαβιτσάνου, έπειτα από πρόσκλησή του, προκειμένου να τις συγχαρεί για τις πρόσφατες επιτυχίες τους.

Ο Βουλευτής, αφού ξενάγησε τις αθλήτριες στους χώρους του Κοινοβουλίου, επισκέφθηκε μαζί τους τον Πρόεδρο της Βουλής, κύριο Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος τους δώρισε από ένα εικονογραφημένο λεύκωμα με την ιστορία του Μεγάρου της Βουλής, ενώ επισκέφθηκαν και την βιβλιοθήκη όπου ο κ.Καββαδάς τους παρέδωσε ως αναμνηστικό ένα βιβλίο για την Ελληνική Επανάσταση.

Σχετικά με την επίσκεψη ο κ.Καββαδάς δήλωσε:

«Έπειτα από τις πρόσφατες επιτυχίες της Κορίνας Πολίτη και της Γεωργίας Ζαβιτσάνου, τις προσκάλεσα στη Βουλή για να τις συγχαρώ, την πρώτη για το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Σ.Ε.Φ. και την δεύτερη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την περίοδο 2019-2020. Ήταν μία ελάχιστη ηθική επιβράβευση προς τις δύο Λευκαδίτισσες αθλήτριες, οι οποίες με τις επιτυχίες τους τιμούν όχι μόνο το νησί μας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα, επισκεφθήκαμε μαζί τον τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα της Ελλάδας, τον Πρόεδρο της Βουλής, κ.Κωνσταντίνο Τασούλα, συζητήσαμε για την αθλητική τους πορεία, τα τελευταία τους επιτεύγματα και τους μελλοντικούς τους στόχους, ενώ ο Πρόεδρος τις συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τα κορίτσια μας είναι πρότυπο για κάθε νέα γυναίκα. Αγωνίζονται καθημερινά για να πετύχουν τα όνειρά τους, υπηρετώντας ταυτόχρονα τα ιδανικά του αθλητισμού, την ευγενή άμιλλα, την υγιεινή ζωή, τους υψηλούς στόχους. Αξίζουν και χρειάζονται τη στήριξή μας, για να συνεχίσουν να τιμούν τα χρώματα της Ελλάδας με τις επιτυχίες τους. Τους εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατές, να απολαμβάνουν νίκες και να μας κάνουν υπερήφανους.»