Την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 ψάχνει το γυναικείο τμήμα του Συλλόγου μας στον κυριακάτικο (8/3 – 14:00) εντός εδρας αγώνα με τις Εσπερίδες. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα αντιμετωπίζει την ισόβαθμή της ομάδα της Καλλιθέας, με στόχο την νίκη και με απώτερο στόχο την υπερκάλυψη της ήττας των επτά πόντων του πρώτου γύρου.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις – αλλά κυρίως στην δεύτερη – η Νίκη Λευκάδας θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Α1 και το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-οφ που ακολουθούν.

Η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο κρίνεται επιτακτική!

O Nίκος Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας που το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά. Δεν υπάρχει άγχος, προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι φέτος όλα θα κριθούν μέχρι και το τελευταίο ματς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Το άγχος το έχουν οι Eσπερίδες γιατί έχουν μπροστά τους τον Ολυμπιακό και τα Γιάννενα, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε Γιάννενα και Κρόνο»