Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρο της Enterprise Greece, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, είχε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, παρουσία του Διευθυντή Στρατηγικών Επενδύσεων της Enterprise Greece, κ. Άκη Σκλάβου.

Ο Βουλευτής, έπειτα και από την πρόσφατη επίσκεψη του κ.Σκλάβου στην Λευκάδα, ζήτησε να ενημερωθεί για την πρόοδο που έχει γίνει ως προς την τεχνική ωρίμανση του επιχειρηματικού σχεδίου, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα προχωρήσουν τα επόμενα στάδια.

Ο Πρόεδρος κ. Δημητριάδης, δεσμεύθηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα, τεχνικό κλιμάκιο της Enterprise Greece θα επισκεφθεί την Λευκάδα, προκειμένου, σε συνεργασία με την ομάδα έργου του Δήμου, να προχωρήσει τη μελέτη τεχνικής εφικτότητας και το έργο να εισαχθεί στη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων προς έγκριση.

Σχετικά με το θέμα, ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είχα μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Enterprise Greece, κ.Δημητριάδη, ο οποίος μου παρουσίασε ένα συνεκτικό χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση της επένδυση της Μαρίνας του Βλυχού.

Είμαι ικανοποιημένος διότι, τόσο από τις παλαιότερες επισκέψεις μου στους Υπουργούς Εξωτερικών, κ. Νίκο Δένδια, και Ανάπτυξης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τις πρόσφατες δηλώσεις και την επίσκεψη στο Βλυχό του Υπουργού Περιβάλλοντος, κ.Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και τη σημερινή μου συνάντηση, είναι ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση έχει αγκαλιάσει το έργο της Μαρίνας και είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα η αρμόδια διυπουργική επιτροπή θα δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει αυτή η στρατηγική επένδυση.»