Η νέα «Butterfly – member card» σας περιμένει!! Επισκεφθείτε το κατάστημά στην Ι. Μελά 145 στην κεντρική αγορά της Λευκάδας και αποκτήστε εύκολα και γρήγορα με μία πολύ απλή διαδικασία την νέα «Butterfly – member card».  Κάθε φορά που ψωνίζετε  τα αγαπημένα σας προϊόντα συγκεντρώνετε πόντους στην κάρτα σας, τους οποίους εξαργυρώνετε στο κατάστημα απολαμβάνοντας απίστευτες προσφορές και δώρα.

Το κατάστημα παιδικών και εφηβικών ενδυμάτων και υποδημάτων “Butterfly” στην Λευκάδα σας περιμένει και με μεγάλες χειμερινές εκπτώσεις και ατελείωτες επιλογές σε in fashion σχέδια που θα αναβαθμίσουν το καθημερινό ντύσιμο κάθε παιδιού.

Μη χάσετε τις μεγάλες προσφορές στα περσινά καλοκαιρινά ρούχα καθώς και όλα τα φετινά χειμερινά ρούχα και παπούτσια σε τιμές μειωμένες μέχρι και 50%!!

Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας γονιός, παρά το καλύτερο για το παιδί του; Σε μια αγορά που βομβαρδίζει τους γονείς με πληθώρα αμφιλεγόμενης ποιότητας προϊόντων, το “Butterfly” είναι εδώ με επώνυμα brands σε ρούχα και παπούτσια επιλεγμένα με γούστο και αγάπη για τους μικρούς μας φίλους στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα να αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Όσο για την νέα σεζόν, άνοιξη προ των πυλών και στο «Butterfly» ήδη μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση για τα υπέροχα νέα σχέδια που μας περιμένουν!!!

BUTTERFLY – Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ