Εν μέσω ευχών και σε χαρούμενο κλίμα ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου.

Μαζί με τους εργαζόμενους της Π.Ε. Λευκάδας, πλην όσων απουσίαζαν λόγω υπηρεσιακών καθηκόντων, παραβρεθήκαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λευκάδας, Θεόδωρος Χαλικίας, Αντώνης Δουβίτσας, Ευγενία Κολυβά και Γιάννης Ροντογιάννης.

Ο κ. Κτενάς στο χαιρετισμό του συνεχάρη το ΔΣ του Συλλόγου για την όμορφη εορτή, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Π.Ε. Λευκάδας για την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ υπηρεσιακών και αιρετών, και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

3+1 ήταν τα φλουριά! Το φλουρί του Συλλόγου πέτυχε ο Απόστολος Μάργης, ενώ τα τρία «έξτρα» φλουριά κληρώθηκαν στους Υπαπαντή Γληγόρη, Κώστα Μαργέλη και Απόστολο Μάργη.

Ευχαριστούμε το ιταλικό εστιατόριο Festino για την προσφορά ως φλουριού ενός δείπνου για δύο άτομα.

Και του χρόνου!

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Λευκάδας στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=FnblAo8G4cM