Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΑΣ Οδυσσέας Νυδριού δηλώνει τη συμπαράστασή του στην Ιστορική ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, τον Απόλλων Πάργας, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας που είχαν οι ποδοσφαιριστές του δεν μπόρεσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών για να αγωνιστεί με την Φορτούνα Βαλανιδοράχης για την 2οη αγωνιστική του πρωταθλήματος τα α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ενώ είχε ενημερωθεί η Ένωση για την κατάσταση της ομάδας από την Παρασκευή.

Δηλώνουμε λοιπόν τη συμπαράστασή μας στον Απόλλων Πάργας γιατί πρώτα από όλα με την υγεία δεν πρέπει να «παίζει» κανείς. Αλλά και κατά δεύτερον, ο Απόλλων Πάργας είναι ένα σωματείο το οποίο κοσμούσε επί σειρά ετών την Ένωση Πρέβεζας-Λευκάδας στη Δ΄ Εθνική. Ένα σωματείο με Ιστορία. Μια ομάδα κόσμημα για την ένωσή μας, που έχει κατακτήσει τίτλους και έχει συμμετάσχει και σε τόσους τελικούς. Μια ομάδα που κάθε σεζόν έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και αξιόλογη διοίκηση.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε σωματείο και θα πρέπει τα κάθε σωματείο να συμπαραστέκεται στο άλλο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ευχόμαστε οι αθλητές του Απόλλων Πάργας, να γυρίσουν υγιείς και δυνατοί ξανά στα γήπεδα!

Εκ του ΔΣ