Προχωρά η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου στο Νυδρί – Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας στις εργασίες πεζοδρόμησης

 Τις εργασίες της «Ανάπλασης –Πεζοδρόμησης του κεντρικού δρόμου του Νυδρίου», προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 022) και υλοποιείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λευκάδας, επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λευκάδας αποτελούμενο από τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου.

Ο κ. Κτενάς μετά τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ικανοποιητική εξέλιξη των εργασιών εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.

«Δίνουμε μάχη με το χρόνο, ώστε το έργο να έχει φτάσει σε ικανοποιητικό στάδιο πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν. Οι επιβλέποντες μηχανικοί μας έχουν συνεχή παρουσία στο έργο και βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τον εργολάβο, για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών και την άμεση αντιμετώπιση των όποιων απρόβλεπτων», ανάφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς και συμπλήρωσε:

«Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που προκαλείται στην καθημερινότητα των κατοίκων από τις εκτελούμενες εργασίες. Όμως είναι ένα έργο αναπτυξιακής πνοής για το Νυδρί και ολόκληρη τη Λευκάδα. Ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους για λίγο καιρό. Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, όμως το έργο θα μείνει για πάντα.».

Δείτε βίντεο από την εξέλιξη των εργασιών της ανάπλασης-πεζοδρόμησης του κεντρικού δρόμου του Νυδρίου στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=jPHoOlP8ZqA