Το Marketing είναι η επιστήμη της εποχής μας. Άξονας απαραίτητος για την προώθηση μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος. Άξονας που αναδεικνύει και εδραιώνει την εταιρική ταυτότητα και τη δυναμική μιας επιχείρησης στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας. Για να είναι μια επιχείρηση επιτυχημένη πρέπει να ανταποκρίνεται σταθερά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών.  H ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος / υπηρεσίας περιλαμβάνει την αναγνώριση της ευκαιρίας, την αναζήτηση και αξιολόγηση ιδεών για προϊόντα / υπηρεσίες που αξιοποιούν την ευκαιρία προς όφελος της επιχείρησης.

Το επίσημο Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «Social Value» της Equal Society επιστρέφει με ένα ιδιαίτερα σημαντικό εργαστήριο γύρω από την αξία του marketing και της επικοινωνίας. Το workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Λευκάδας. Εισηγητής του εργαστηρίου θα είναι ο Χρήστος Παπαρούνης, Management – Marketing Consultant της Energy Media Group (Όμιλος Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «Social Value» στη Λευκάδα είναι ένα από τα επίσημα κέντρα που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, SocialValue της Equal Society οδός Ι. Γαζή 12 στο τηλέφωνο: 26453 02011.