Επισκέψεις πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στο Γενικό Νοσοκομείο, στο Γηροκομείο, καθώς και στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Στο Νοσοκομείο, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη Διοίκηση και με το προσωπικό, τους οποίους συνεχάρη για την ακάματη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα το Νοσοκομείο. Τους τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό τους για να δώσουν από κοινού λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο έργο τους.

Στους ασθενείς ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση ώστε το ταχύτερο δυνατόν να βρεθούν στα σπίτια τους και να περάσουν τον Νέο Χρόνο με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.

Στο Γηροκομείο ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Πατέρα Παναγιώτη Ζαβιτσάνο, με τροφίμους και μέλη του προσωπικού, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παραχωρηθεί πτέρυγα του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου, προκειμένου να φιλοξενηθούν προσωρινά, όσο διάστημα διαρκέσει η ανακαίνιση και η επέκταση του Γηροκομείου.

Τέλος, στο ΚΑΠΗ αντάλλαξε θερμές ευχές με τα μέλη για Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία για το Νέο Έτος.