Kαλωσορίζουμε τον χειμώνα που φέρνει τις οικογένειες πιο κοντά γύρω απο την φωτιά στο αναμένο τζάκι,βραδιές με φίλους, ζεστά ροφήματα και άρωμα απο κουλουράκια και μελομακάρονα  ενόψει εορτών.Για να απολαύσουμε αυτές τις υπέροχες στιγμές απαραιτήτως θα πρέπει στο σπίτι να έχουν γίνει οι κατάλληλες προετοιμασίες.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ.Είδατε στον τοίχο η στο ταβάνι υγρασία?Καμμία ανησυχία,υπάρχει λύση για ανάλογες επισκευές αναζητήστε ελαστομερή υλικά για κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες που εφαρμόζονται με ρολλό η’ πίνελο,σε ακραίες περιπτώσεις με λιμνάζοντα νερά χρησιμοποιήστε WET REPAIR APPLY για γρήγορες και επείγουσες επισκευές.                                                                                                             ΕΠΙΣΚΕΥΗ. Εντοπίσατε μαύρες κηλίδες στον τοίχο? Είναι μούχλα που πρέπει να καταπολεμηθεί με ειδικό αντιμουχλικό spray,εφαρμόζεται εύκολα ψεκάζοντας τα επίμαχα σημεία χωρίς κανένα τρίψιμο.Στην επόμενη βαφή του δωματίου συνιστάται η χρήση αντιμουχλικού αντιβακτηριδιακού χρώματος κατά προτίμηση οικολογικού προς αποφυγήν σχηματισμού μούχλας που σημειωτέον είναι επιβλαβές για την υγεία μας ειδικά στις ευπαθείς ομάδες και τα μικρά παιδιά.Για άτομα ευάισθητα στις αλλεργίες και την φορμαλδεύδη που εκλύουν τα περισσότερα έπιπλα συνιστάται η χρήση πλαστικών χρωμάτων FRESH AIR  που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα των δωματίων με φωτόλυση.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ.Εντοπίσατε υγρασία στην κεραμοσκεπή? Αδιαβροχοποιήστε τα κεραμίδια με διάφανη σιλικονούχα αδιαβροχοποιητική βαφή κατά προτίμηση με πρόσθετα τεφλοπολυμερικής τεχνολογίας που δημιουργεί ασπίδα προστασίας χωρίς να επηρεάζει την επιφάνεια,εφαρμόζεται εύκολα με πινέλο η’ ψεκασμό σε στεγνές επιφάνειες που έχουν καθαριστεί απο τυχόν χώματα και μούχλα.                                                                                                                                     ΕΠΙΣΚΕΥΗ.Εντοπίσατε σαράκι σε κάποιο απο τα  ξύλινα έπιπλα σας? Ήρθε η ώρα να το αντιμετωπήσετε άμεσα πριν εξαπλωθεί.Εφαρμόστε με πινέλο σύριγγα η’ ψεκασμό ειδικό διάφανο υλικό (WARM KILLER) για την εξάλειψη εντόμων τερμιτών και σκουληκιών για ξύλα.                                   ΕΠΙΣΚΕΥΗ.Αισθάνεστε  μέσα στο σπίτι κρύο αέρα παρ’όλον ‘οτι η θέρμανση είναι αναμένη? Ασφαλίστε όλα τα ανοίγματα με ταινίες αεροστοπ για να εξασφαλείσετε την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας κάθε συστήματος θέρμανσης.                                                                    ΕΠΙΣΚΕΥΗ.Κουραστήκατε να μαζεύτε σκόνη απο τριμμένες μοκέτες και χαλιά?Επισκευάστε εύκολα και γρήγορα το υπόστρωμα με  κόλλα εφαρμόζοντας με πινέλο η’ ρολλό.                           ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.Δημιουργήστε και ανανεώστε με εντυπωσιακά μεταλικά και αντικέ χρώματα σε spray διάφορα αντικείμενα στο σπίτι και δώστε λάμψη στον χώρο,όπως μικροέπιπλα,στολίδια,κηροπήγια,μπουκάλια και μεταλλικές λεπτομέριες,φωτίστε την είσοδο του σπιτιού σας και αφήστε την φαντασίας ελεύθερη να δημιουργήσει. Χησιμοποιήστε χρυσό και ασημί  GLITTER σε spray η’ πρόσθετο σε χρώμα και  βερνίκι   για   ατελείωτες διακοσμητικές δημιουργίες.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.LIQUID GLASS!!!Για εσάς που δεν το γνωρίζετε ακόμη το υγρό γυαλί είναι μια ρητίνη διάφανη 2 συστατικών ιδανικό για καλούπωμα και εμβαπτισμό όμοιων και ανόμοιων υλικών χωρίς να συρικνώνεται.Χρησιμοποιείται για την κατασκευή ειδικών διακοσμητικών εφαρμογών με ανάγληφα αντικείμενα γεμίζοντας τα κενά και τους πόρους σχηματίζοντας μια τελική επιφάνεια σαν γυαλί. Εμπνευστείτε απο το inetrnet  πειραματιστείτε και τολμήστε να πραγματοποιείστε τις δικές ιδέες.

Καλές Γιορτές                                                                                                                                        Βασίλης Κατωπόδης