Και φέτος τα Χριστούγεννα η «Καταφυγή» μας περιμένει, για πέντε ημέρες, από τις 27 μέχρι τις 31 του Δεκέμβρη, για να ζήσουμε τις Γιορτές αλλιώς…

Παιχνίδι πολύ, δημιουργική απασχόληση ανάλογα με την ηλικία, ποδηλατάδα, διαγωνισμοί, πρωταθλήματα, καινούρια επιτραπέζια παιχνίδια, συμμετοχή στη Θεία Λατρεία και συζητήσεις ωφέλιμες, εξορμήσεις στην πόλη μας καθημερινές και, κάτι καινούριο, μια ημερήσια εκδρομή μαζί με πολλές, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή: αγόρια και κορίτσια, από τα μεγάλα νήπια μέχρι την Στ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Το ραντεβού μας είναι καθημερινά στις 8.30 το πρωί στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, κοντά στην Κεντρική Πλατεία), ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 3.30 το μεσημέρι

Όπως γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου και με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών, τα παιδιά μας απολαμβάνουν τη Χριστουγεννιάτικη «Κατασκήνωση στην Πόλη», κοινωνικοποιούνται και χαίρονται μέσα στην αγκαλιά της Εκκλησίας μας, βιώνοντας τον εύμορφο τρόπο της Ορθόδοξης Πίστης και της Ρωμαίικης Παράδοσής μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να δηλώνουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

Λευκάδα, 6 Δεκεμβρίου 2019

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»