Δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά παραμένει σημαντική η ανταπόκριση των συλλόγων της Λευκάδας στο κάλεσμα της νέας Δημοτικής Αρχής για την δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας κος Καλός έχει κάνει σαφές πως η ανακύκλωση είναι στις άμεσες προτεραιότητές του για αυτό και καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες να ενταχθεί η ανακύκλωση στην καθημερινότητα των πολιτών ώστε κάποια στιγμή να περάσει και στην συνείδηση όλων μας πως ανακύκλωση δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση μας απέναντι στο περιβάλλον που ζούμε.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι σύλλογοι της Λευκάδας που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία να στήνουν τις κατασκευές τους από ανακυκλώσιμα υλικά. Όλοι μαζί δίνουν το παράδειγμα και ελπίζουμε κάποια στιγμή να ακολουθήσουν και άλλοι!

Ο «Ορφέας» Λευκάδας, ο «Φάρος», ο Πανλευκάδιος και η καρναβαλική ομάδα της GROUP 7 έστησαν σήμερα τις κατασκευές τους, πολύ ωραιές και δημιουργικές όπως πάντα όταν συμμετέχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν!

Μένει να στηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου από ανακυκλώσιμα υλικά το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό!! Φέτος η πλατεία Μαρκά θα δώσει το πιο σημαντικό μήνυμα των Χριστουγέννων: Αγαπάμε το περιβάλλον και το φροντίζουμε για να έχoυμε και του χρόνου πλατείες να στολίζουμε!