Μεγάλη συναυλία με τραγούδια και μελωδίες από τα Επτάνησα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 30 Νοεμβρίου 2019 στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Η Δημοτική Χορωδία και Μαντολινάτα Κέρκυρας «Δημόδοκος» υπό τη διεύθυνση της κ. Δήμητρας Καλογεροπούλου, η Χορωδία και Μαντολινάτα «Ορφέας» του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας υπό τη διεύθυνση τού κ. Κώστα Τσίντζα και η Κερκυραϊκή Χορωδία και Μαντολινάτα Λάρισας υπό τη διεύθυνση του κ. Χρήστου Μπαλανίκα, χάρισαν ένα βράδυ υπέροχες μελωδίες σε εκατοντάδες Λαρισαίους. Τον «Ορφέα» εκπροσώπησε ο πρόεδρος κος Καραβίας ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στην Λάρισα και ευχαρίστησε με έναν θερμό χαιρετισμό τους οικοδεσπότες του Φεστιβάλ.

Το ΔΣ του «Ορφέα» ευχαριστεί την Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας για την πρόσκληση και την υπέροχη βραδιά. Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε σε μια μεγάλη συναυλία με τραγούδια και μελωδίες από τα Επτάνησα όπου το πρόγραμμα του «Ορφέα ήταν σε ποίηση Λευκαδίων ποιητών και μουσική Διονύση Γράψα και Διονύση Γεωργάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στον μαέστρο της Χορωδίας και Μαντολινάτας του «Ορφέα» Κωνσταντίνο Τσίντζα ο οποίος άλλη μια φορά μαζί με τους μουσικούς του κάνει τον «Ορφέα» και όλη την Λευκάδα περήφανους.

Το ΔΣ