Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του “Βutterfly” στην νέα του γειτονιά και ξεπέρασαν βέβαια κάθε προσδοκία αφού με την πασαρέλα των μικρών πρωταγωνιστών στο τέλος ενθουσιαστήκαν μικροί και μεγάλοι λάτρεις του καλού ρούχου στο «Butterfly».

Πλήθος κόσμου ήρθε να ευχηθεί στην Κατερίνα Κτενά και στους συνεργάτες της καλές δουλειές στο νέο χώρο ο οποίος μετά από 45 χρόνια άλλαξε χέρια και από «ΜΙΚΥ» γίνεται “Butterfly”.

«Βρέθηκε μια άξια κληρονόμος» όπως μας είπε και η κα Όλγα την οποία για πάνω από 40 χρόνια εμπιστεύτηκαν οι Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες. «Όλα οδήγησαν σε μια βελούδινη αλλαγή και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη» δήλωσε στο lefkadaweb.gr η κα Όλγα.

Και η Κατερίνα Κτενά δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πόσο όμορφα και ομαλά εξελίχθηκαν τα πράγματα μέσα σε λίγες ημέρες γνωρίζοντας την ευθύνη που αναλαμβάνει. Όλοι όσοι γνωρίζουν βέβαια την Κατερίνα ξέρουν όχι μόνο πόσο πολύ αγαπά αυτό που κάνει, αλλά ότι θα συνεχίσει να γράφει την δική της ιστορία στο χώρο του παιδικού ενδύματος, την ιστορία του «Butterfly».

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές στην Κατερίνα Κτενά και στους συνεργάτες της!