Υπάρχουν στέκια που ερωτεύεσαι για πολλούς λόγους. Για τη θέση τους. Για την ατμόσφαιρα. Για την μουσική, για τον καφέ. Γιατί καταφέρνουν να γίνουν διαχρονικά και εφευρετικά. Και ψάχνονται διαρκώς με νέες ιδέες που σε κάνουν να τα αγαπάς ακόμα περισσότερο. Το “Karma” στην Λευκάδα είναι μια τέτοια περίπτωση.

Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας αποφάσισε η νέα διεύθυνση να αλλάξει πορεία όσον αφορά το φαγητό και να οπλίσει το “Karma” με νέα δυνατά πιάτα για όλες τις ώρες και ορέξεις της ημέρας.

Ανεβάζοντας το επίπεδο και βασισμένο στη φιλοσοφία του «all-day μενού», εμπιστεύτηκε τον Τάκη Σινοδηνό για το νέο μενού ο οποίος εξέλιξε τα πιάτα και προσφέρει νέες δημιουργικές εκπλήξεις! Έτσι ένα νέο γευστικό ταξίδι στην Λευκάδα ξεκίνα…

Breakfast – Brunch – Lunch – Meze bites

Το νέο μενού στο “Karma” καταφέρνει να αιχμαλωτίσει πρώτα όλα τα βλέµµατα και στη συνέχεια ακόµα και τον πιο ιδιότροπο ουρανίσκο! Eνα μενού που µας βάζει σε αμέτρητα διλλήματα με γεύσεις που θα μας ενθουσιάζουν καθημερινά!

Οι ποιοτικές και ολόφρεσκες πρώτες ύλες μεταχειρίζονται µε μαεστρία από την σεφ Αγάθη Φιλίππου στην κουζίνα του “Karma” και στο τραπέζι µας καταφθάνουν λαχταριστά πρωινά, ορεκτικά και μεζεδάκια, ενώ ανυπομονούμε να έρθουν από τα ενδότερα οι νέες μοναδικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

Weekend’s-brunch

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο «Weekend’s-brunch». Κάθε Σάββατο και Κυριακή σας περιμένει από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την τέχνη του φαγητού το “Weekend’s brunch” με ξεχωριστές γεύσεις που αξίζει να ανακαλύψετε, φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη από τη νέα κουζίνα του “Karma”!

Γευστικές επιλογες στο νέο μενού:

Avocado & Bacon Bagel.
Αφράτο κουλούρι μπαγκελ, κρέμα τυριού, αβοκάντο, μπέικον, αυγό τηγανητό, ανάμεικτα σαλατικά.

Salmon & egg open sandwich.

Φρυγανισμένο ψωμί προζύμης, Μαγιονέζα παντζαριού, ρόκα, καπνιστός σολομός, κρέμα τυριού, ελαφρώς βρασμένο αυγό πανε.

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις πολλές επιλογές που έχετε στο νέο μενού του “Karma”. Εμείς δοκιμάσαμε τα πιάτα και σας εγγυούμαστε πως ο δρόμος της δημιουργικής νοστιμιάς και της απόλαυσης είναι στο Karma μας….