Άλλαξε γειτονιά το δημοφιλέστερο κατάστημα για παιδική ένδυση «Butterfly», μεταφέρθηκε στο σπίτι του παιδικού ενδύματος «Μίκυ» συνεχίζοντας την όμορφη ιστορία του και είναι βέβαιο πως ένας νέος υπέροχος κόσμος περιμένει γονείς και παιδιά.

Έλατε να ανακαλύψετε την νέα χειμερινή συλλογή. Επώνυμες προτάσεις σε ρούχα και παπούτσια στις καλύτερες τιμές! Ατέλειωτες επιλογές σε in fashion σχέδια που θα αναβαθμίζουν το καθημερινό ντύσιμο κάθε παιδιού.

Η νέα collection για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2019-2020 είναι πιο ονειρεμένη από ποτέ! Ρούχα σχεδιασμένα με την ποιότητα που μόνο το «Butterfly»  ξέρει να επιλέγει με στόχο να ικανοποιούν κάθε παιδί, όποιο κι αν είναι το στυλ του.

Αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το “Butterfly” είτε σε ρούχα, είτε σε παπούτσια που θα σας ενθουσιάσουν!

Επίσης εύκολα και από το σπίτι σας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://butterflykidswear.gr με προσφορές σε όλα τα επώνυμα brands και στις καλύτερες τιμές!!! Εύχρηστο, όμορφο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα.

«Butterfly» – Ιωάννου Μελά 145 στον Πεζόδρομο Λευκάδας

Εμείς θα ευχηθούμε καλές δουλειές στην Κατερίνα στην νέα της γειτονιά!!!