ΚΑΡΥΑ – ΣΥΒΡΟΣ=0-1
Με το μεταξύ τους ματς ολοκλήρωσαν την διαδικασία των φιλικών αναμετρήσεων η Καρυά και ο Σύβρος. Οι δύο νεοφώτιστες στην Α’ Κατηγορία ομάδες, έδειξαν στους προπονητές τους θετικά και αρνητικά στοιχεία, τα οποία αυτοί καλούνται να αξιοποιήσουν αφενός και να διορθώσουν αφετέρου αν θέλουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν. Οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν μεγάλες διαφορές, είχαν καλά και μέτρια διαστήματα, ωστόσο οι απουσίες δεν επέτρεψαν να προκύψει καθαρή εικόνα των δυνατοτήτων τους. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 38′ από τον Μπρατζουκάκη (0-1). Η Καρυά είχε ένα δοκάρι, ενώ ο Σύβρος δύο.
ΚΑΡΥΑ (Π. Βαγενάς): Χαλκιόπουλος, Γράψας, Βενέτης, Κορφιάτης, Χ. Σάντας, Κατηφόρης, Παππάς, Σκέμπη, Ε. Α. Κατωπόδης, Ναζεράι, Σωτηρόπουλος. Έπαιξαν και οι Θ. Σάντας, Τσαβαλάκογλου, Λαυράνος, Μπουρσινός, Ε. Δ. Κατωπόδης.
ΣΥΒΡΟΣ (Δ. Μεϊντάνης): Γαβρίλης, Μπρατζουκάκης, Προκόπης, Πολίτης, Παπαδήμας, Καλδάνης, Κολλόκας, Μεϊντάνης, Κατωπόδης, Κούρτης, Τσαπόκου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μπελεγρίνος και Ρομποτής.