Οι βροχές και τα κρύα άρχισαν και μια από τις πιο καλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε ως προς την χειμερινή σας ένδυση ακούει στο όνομα «Κάτσενος Collezione»! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι την προτιμούν και την εμπιστεύονται πάρα πολλοί άντρες για το ντύσιμό τους.

Στο κατάστημα «Κάτσενος Collezione« μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την αντρική μόδα, επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ των Tommy Hilfiger, The Bostonians, Versace, Domenico Tagliente, Monte Napoleone,  NewZealand, Il Granchio, Tru Trussardi καθώς και άλλων Ιταλικών οίκων σε πολύ καλές τιμές!

Η ποιότητα των ρούχων καθώς και η καλαισθησία που τα διακρίνει καθιστούν το κατάστημα «Κάτσενος Collezione»  μία εξαιρετική επιλογή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Οι επιλογές σας ως προς τις μπλούζες και τα πουκάμισα είναι πραγματικά πάρα πολλές, όπως επίσης πολλές είναι και οι επιλογές στον τομέα των παντελονιών. Στη φετινή collection θα βρείτε πολύ όμορφα σακάκια, ζακέτες, αλλά και παλτά για να σε συνοδεύσουν τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.

Η χειμερινή «Κάτσενος Collezione» σας  παρέχει ένα εύρος σε επιλογές  για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Θα βρείτε πουλόβερ τύπου Polo, απλά-μάλλινα πουλόβερ καθώς και ζιβάγκο.

Επίσης σας παρέχει το κατάστημα «Κάτσενος Collezione» ολοκληρωμένες προτάσεις για το γαμπρό και τους συνοδούς, με την υπογραφή Versace, Domenico TaglienteMonte Napoleone, Tru Trussardi. Μοναδικές στιλιστικές συμβουλές για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

«Κάτσενος Collezione» – Στην κεντρική αγορά Λευκάδας

Ιωάννου Μελά 26, τηλέφωνο 26450 23500

Ο άνδρας … με άποψη!