Στον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. της 4ης ΜΣΕΠ, στην ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας και στη θεμελίωση του Πνευματικού Κέντρου στους Καρυώτες, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς

Στον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της 4ης ΜΣΕΠ, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, όπου το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης, κ.κ. Θεοφίλου.

Στο περιθώριο του εορτασμού, ο κ. Κτενάς είχε συνάντηση με τον νέο Διοικητή της Μονάδας, Επισμηναγό (ΕΑ), Νικόλαο Κωστάκο, στον οποίο ευχήθηκε για τα νέα του καθήκοντα.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Ηρώο της πόλης της Λευκάδας και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, ενώ το απόγευμα παρέστη στην τελετή κατάθεσης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Θεοφίλου του θεμελίου λίθου του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών.