Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη της που δεν έχουν προβεί σε πιστοποίηση του διακριτικού τους τίτλου από το Επιμελητήριο να το κάνουν άμεσα . Υπενθυμίζουμε ότι την πιστοποίηση του διακριτικού τίτλου την ζητάει ο ΕΟΤ για την δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου των επιχειρήσεων. Τα μέλη μας μπορούν να φέρνουν την ΄΄Πιστοποίηση του Διακριτικού τους τίτλου΄΄ από τα γραφεία της Ομοσπονδίας για να αποστέλλεται στον ΕΟΤ.

Επίσης παρακαλούμε τα μέλη μας που δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το έτος 2019 να το πράξουν άμεσα . Η Ομοσπονδία είναι ένας θεσμός που εξυπηρετεί τους επιχειρηματίες εδώ και 20 χρόνια. Το γραφείο στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του για την λειτουργία του, χωρίς αυτές το γραφείο δεν μπορεί πλέον να παραμείνει ανοιχτό και να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους επιχειρηματίες μέλη του. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και το γραφείο χωρίς τις συνδρομές σας δεν είναι πλέον βιώσιμο. Η ετήσια συνδρομή αφορά το ποσό των 32€.

Τα γραφεία της Ομοσπονδίας θα είναι ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των μελών μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να προσέρχεστε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας από τις 9:00-12:00.

Ευχαριστούμε

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαζής Διονύσιος