Ένα βήμα πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους το Φροντιστήριο Μαθηματικών, “ΠΡΟΟΔΟΣ”, δηλώνει έτοιμο να υποδεχτεί στο σύγχρονο χώρο του για μια ακόμη χρονιά μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και υπόσχεται να σταθεί αρωγός στο ταξίδι τους προς τη γνώση, τη μόρφωση και την επιτυχία.

Σκοπός του Φροντιστηρίου, “ΠΡΟΟΔΟΣ”, είναι η κατανόηση των μαθηματικών σε βάθος με τρόπο προσφιλή στους μαθητές, ώστε οι ίδιοι να αγαπήσουν τα μαθηματικά, καθιστώντας τη μελέτη τους εύκολη και ευχάριστη.

Οι μαθητές φοιτώντας στην “ΠΡΟΟΔΟ” θα αποκτήσουν στέρεες γνώσεις, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, πίστη στις δυνατότητες τους και θα οδηγηθούν με μαθηματική ακρίβεια σε επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ως καθηγητής θα χαρώ ιδιαιτέρως να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις που μου παρείχε το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας και η έως τώρα επαγγελματική μου πορεία και να συζητήσουμε τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες προκειμένου κάθε παιδί να λάβει σωστή κατεύθυνση και να επιτύχει τους στόχους του ακολουθώντας την κατάλληλη μέθοδο.

Καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές

Βασίλης Χαλκιόπουλος

Καλή σχολική χρονιά