Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού & Ελαιουργικού Συν/σμού Λευκάδας «ΤΑΟΛ» κ. Θωμάς Κατωπόδης και ο  Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς την Πέμπτη 29-8-2019 είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη και τον Δ/ντή του γραφείου του Υπουργού  Τουρισμού.

Ο Πρόεδρος του Συν/σμού  έθεσε υπόψη των ανωτέρω τα προβλήματα που απασχολούν το Συν/σμό σχετικά με τις οφειλές του στην ΑΤΕ Υ.Ε.Ε. και την απεμπλοκή του ακινήτου «Οινοποιείο Κάστρου»   για να προχωρήσει η επένδυση. Επίσης ο Πρόεδρος έθεσε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζητήματα  που αφορούν τις διοικητικές δυσλειτουργίες των Γ.Σ, , τις προσωπικές ευθύνες των διοικούντων κλπ.  λόγω του επικείμενου νέου νόμου περί συν/σμών. Ακόμη το προσδιορισμό των φορολογικών βαρών των αγροτικών εισοδημάτων , την ασφάλιση των αγροτών κλπ.

Ο Βουλευτής υποστήριξε τις θέσεις της Διοίκησης και της Γ.Σ που σχετίζονται με τις επενδύσεις και συμφώνησε σε συνεχή συνεργασία με τους υπουργούς για την επίλυση των προβλημάτων του Συν/σμού και γενικότερα των προβλημάτων των αγροτών.

Οι υπουργοί- Δ/ντής από τη πλευρά τους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων και ιδιαίτερα για την πραγματοποίηση της επένδυσης.

Λευκάδα 30-8-2019

Α.Ο.Ε.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«ΤΑΟΛ»